У Луцьку пікетують прокуратуру

У Луцьку пікетують прокуратуру
У Луцьку кільканадцять підприємців з Завокзального ринку вийшли пікетувати прокуратуру області.

Акція відбулася 5 травня.

Нагадаємо, декілька років у Луцьку триває конфлікт між підприємцями, які торгують у ряду, розташованого поруч з торговим центром "Ювант". Вони вимагають, аби їм віддали землю під кіосками, на яку водночас претендує приватна фірма "Скорпіон-сервіс".

Як відомо, 26 лютого депутати міськради визнали, що будь-які договори користування землею між міськрадою та "Скорпіон-сервіс" - відсутні.

Під прокуратуру ж люди прийшли, аби вимагати в правоохоронців покарати суддів, які, на їхні думку, ухвалювали несправедливі рішення щодо права на землекористування.

Вони тримали плакати з написами "Люстрація - це очищення", "Стоп корупція!", "Геть від прокуратури Волині зрадників закону!".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стоїть і протестує сім'я так званих підприємців Валя....их, які понабирали кредитів у банках під заставу своїх магазинів, але кредитів не проплачують з 2008 року, хоча здають свої магазини офіційно в оренду,живуть у триповерхових віллах, їздять на дорогих іномарках - і при цьому заявляють, що їм нічим платити по кредитах. І ПІСЛЯ ЦЬОГО ТАК ЗВАНІ "ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ" ЩЕ ТАМ ПРОТЕСТУЮТЬ ПІД СТІНАМИ ПРОКУРАТУРИ. ГНАТИ В ШИЮ ТАКИХ ГОРЕ-ПІДПРИЄМЦІВ
Відповісти
а ще хочу добавити, що ці так звані "ДОБРОСОВІСНІ ПІДПРИЄМЦІ" купляють наших справедливих суддів "Ковт...енка" та ін. ... і незаконно відсуджують у банків заставне майно!!!
Відповісти
За воздушні магазини банк гроші недає.писаки пишуть бред
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетують прокуратуру
05 травень, 2014, 11:49