«Путін, хело!» ‒ новий ремікс на відомий хіт. ВІДЕО

«Путін, хело!» ‒ новий ремікс на відомий хіт. ВІДЕО
Гурт «Телері» написав пісню-ремікс на відомий хіт «Путін ‒ ху*ло».

Відео команда розмістила на Youtube.

«Нещодавно якийсь добродій записав на мобільний телефон фанатську обрядову пісню, що складалася з двох слів та кількох вигуків. Перше слово ми упізнали одразу, а от друге виявилося міцним горішком. Варіанту, який нам вчувався, немає ні у словнику Даля, ні у Грінченка», ‒ йдеться в описі відео.

«Але пошуки не були марними. Зрештою ми з’ясували, що воно являє собою перекручене англійське «hello». Можливо, пісня була розроблена ЦРУ в один час із приписуваною Цою «Перемен». Але, як нерідко буває з трансатлантичними запозиченнями, найневинніші слова (наприклад, американець, бізнес) потрапляючи на північ від України? набувають негативного, навіть образливого значення. В результаті трансформації «hello» означає тепер вираз крайньої зневаги. Тож ми реконструювали первісний текст пісні і пропонуємо його вашій увазі. Якщо вам вчулося щось своє ‒ це не ми, це музика навіяла», ‒ додають автори.

Як відомо, під час революції гурт «Телері» прославився тим, що написав «Гімн тітушок», а також «Яблучко Майдан ‒ Межигір’я».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Путін, хело!» ‒ новий ремікс на відомий хіт. ВІДЕО
05 травень, 2014, 13:36