У Луцьку збирають підписи, щоб прибрали місто

У Луцьку збирають підписи, щоб прибрали місто
Активісти руху «Луцьк без сміття» збирають підписи на підтримку звернення до Луцького міського голови Миколи Романюка.

Лучани закликають владу звернути належну увагу на санітарний стан міста та вжити негайних заходів із прибирання вулиць та прибудинкових територій, - повідомили у прес-службі громадського руху.

«Пункт збору підписів розташований на Театральному майдані поблизу намету «Самооборони». Від завтра, 6 травня, працюватиме ще один – на зупинці поблизу гіпермаркету «Там-Там». Наразі активісти зібрали понад півтори тисячі підписів, проте просять активно долучатися всіх небайдужих лучан», - йдеться у повідомленні.

«Як на мене, навіть тисяча лучан, які заявили міському голові, що проблема є і з нею треба боротися – вже переконлива статистика. Проте Миколі Ярославовичу, очевидно, цього замало, бо поки він називає нас «провокаторами», які працюють на камери. А проблему засміченого міста вперто заперечує», – зазначає ініціатор руху Артем Орлов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість збирань підписів їдіть зберіть мусор
Відповісти
Молодці! Краще вплинути на владу чим ходити, по вашим словам, і прибирати після когось, прислужниками бути. Хай господарі міста слідкують за порядком.
Відповісти
ми уміємо тільки звендіти і влаштовувати вічу!
Відповісти
нагадили самим потрібно прибрати
Відповісти
Якраз спостерігав чергу з білих костюмів адідас до скриньки зі зверненнями - третя літра пива відкрила у них чакри активної громадської позиції і вони вирішили звернутись до мера, щоби за ними прибрали після шашликів у парку.
/sarcasm

Здається, ви не до тих звертаєтесь.
Відповісти
Якщо ви думаєте, шо ви тільки пупи землі то помиляєтесь!!!Ви або будете виконувати те що Вам народ каже, а ні то підете в сільке господарство!!!! Не для того вони блін!!!А для чого???Бикам хвости крутити??
Відповісти
а де побачити отару биків? Невже вони є на Волині?
Відповісти
Які люди, така і влада. Якщо б ці нероби-активісти працювали і платили податки, можливо і місто було б чистішим. Тоді щось можна вимагати і від влади, коли ти сплатив гроші в бюджет. Ні, ми платити не будемо, бо ніхто нічого не прибирає. Замкнуте коло. Хто розірве? В ліс тільки не ходіть і підписів там не збирайте, можете загадити природу.
Відповісти
не сміти і дітей своїх вчи...
Але от манера забирати смітники з приватних районів, через що сміття прямо на дорогах - це круто, так тримати Романюк
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають підписи, щоб прибрали місто
05 травень, 2014, 15:42