У луцькому кафе з-під прилавка продавали спиртне

В закладі громадського харчування кафе «Берізка» нелегально торгували алкогольними напоями.

Про це йде мова у відповіді головного управління Міндоходів у Волинській області на звернення депутата Луцької міськради від ВО «Свобода» Руслана Ніколайчука, - повідомили в партійній прес-службі.

Засновником ПП НВП «Еталон-Луцьк» значиться Козодой Валентина Іванівна – начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції «Укрпошти».

До депутата Луцької міської ради від ВО «Свобода» Руслана Ніколайчука звернулися мешканці Луцька зі скаргою, що в кафе «Берізка» продають алкогольні напої з-під прилавка у роздріб незаконним шляхом.

У зв’язку із викладеною проблемою депутат звернувся до головного управління Міндоходів у Волинській області з проханням здійснити перевірку господарської діяльності кафе «Берізка».

В результаті фактичної перевірки було встановлені порушення вимог ст.15, 15-3 Закону України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», а саме:

- факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями через електронний контрольно-касовий апарат не зазначений у ліцензії;

- факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями на розлив для споживання на місці суб'єктів господарювання громадського харчування.

Як йдеться у відповіді свободівцю, за результатами порушень начальником головного управління Міндоходів у Волинській області складено акт й очікуваний розмір штрафної санкції становить 7.8 тис. грн.

Кафе «Берізка» перебуває в оренді ПП НВП «Еталон-Луцьк». Це підприємство зареєстроване за адресою: вулиця Гордіюк,27/кв.54. Засновником ПП НВП «Еталон-Луцьк» є Козодой Валентина Іванівна – начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції «Укрпошти», людина пенсійного віку.

За інформацією «Вісника держзакупівель» ПП НВП «Еталон-Луцьк» співпрацює з Волинською дирекцією «Укрпошти». Зокрема з 30.03.2010. по 15.03.2013. воно кілька разів ставало переможцем тендерних торгів й отримало державних грошей на суму 1,44 мільйони гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сволотівцю?
Відповісти
ото облом кравчуку....
Відповісти
так там же в понеділок святкувала дирекція пошти призначення новго головного поштаря))
Відповісти
ов...прямо під носом у дирекції пошти торгують незаконно алкоголем ..)))))
Відповісти
так то ж нова послуга від укр пшти..окрім поціновувачам марок, є ще послуга для поціновувачів горілочки)))
Відповісти
Ця брехня ріже очі. Хто був у цьому закладі той знає як воно насправді. Депутат хоче собі рейтенгу. Пі3даб0L
Відповісти
Останні новини
У луцькому кафе з-під прилавка продавали спиртне
05 травень, 2014, 17:06