Нардеп з Волині закликає українців бути пильними

Нардеп з Волині закликає українців бути пильними
Народний депутат України Ігор Єремеєв закликає українців бути пильними та повідомляти владу про підозрілих осіб та транспортні засоби.

"Щодня поширюється інформація про пересування диверсійних груп територією в глиб країни, безпосередньо у Західну Україну. Кожен з нас повинен розуміти, що найважче ще попереду: можливі масштабні провокації на 9 травня, далі будуть чисельні, цинічні спроби зірвати вибори Президента будь-якою ціною", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці депутата в Facebook.

"Задача агресора і його провокаторів - втягнути Україну у суцільний хаос. Сьогодні, на закритому засіданні Верховної Ради наша депутатська група буде наполягати на створення оперативних штабів в кожному районі, кожному місті", - йдеться в повідомленні.

"Кожен громадянин повинен знати телефони діючих гарячих ліній, куди можна зателефонувати в разі виявлення провокацій чи підозрілих на вигляд осіб, щоб не дай Бог не повторились одеські події 2 травня. Повинні бути створенні чисельні блок пости, де будуть перевірятись всі підозрілі особи та автомобілі. Будь-ласка, шановні українці, пам’ятайте, що ваша пильність може врятувати спокій у вашому населеному пункті чи навіть чиїсь життя", - вважає Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Задача агресора і його провокаторів - втягнути Україну у суцільний хаос..." - а тогда сейчас она в чем?
Відповісти
У хаос Україну втягнули ось-такі "нелигитимно избранные" ( не піднімається рука написати народні) депутати. Результати роботи таких обранців можна побачити при голосуванні у ЗАТ "Верховна зрада" Наприклад, коли "гаспідера" відправляли у відставку, чи на Кременецькій був виборчий штаб ХАМА. А чий ШТАБ хоче створити г-н Єремеєв? Єремєва, Івахіва,Мартиняка, Палиці,Смітюха,Комуняки з маневич? Свою пильність, панове Українці, проявляйте коли сунете в урни бюлетені. А результати пильності наших обранців видно на стеллах цін на автозаправках, особливо WOG г-д Єремеєва та Івахіва. Будьмо пильні! Обережно- Лапша!
Відповісти