Турчинова та Авакова хочуть відправити у відставку

Турчинова та Авакова хочуть відправити у відставку
Щойно розпочалося третє за останні два місяці закрите засідання Верховної Ради.

На ньому можуть розглянути питання відставки в.о. президента, спікера парламенту, головнокомандувача Збройних сил Олександра Турчинова та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, - пише ТСН з посиланням на коментар народного депутата від "УДАРу" Сергія Капліна УНІАНу.

"Його (засідання) суть полягає в тому, щоб випустити парламент. Чому воно закрите? Це для того, щоб люди не чули критику у бік Турчинова та Авакова", - підкреслив нардеп.

На уточнення, чи може сьогодні порушуватися питання, пов'язане з ініціативою позафракційного народного депутат Анатолія Гриценка про звільнення Турчинова з посади, Каплін зазначив, що "це питання очевидне, я про це кажу вже місяць".

"Нам не потрібен "ведучий" Верховної Ради, нам потрібен президент країни, який очолить антитерористичну кампанію. Принаймні, я таке питання буду ставити", - запевнив Каплін.

Також ударівець підтвердив, що будуть піднімати питання і про відставку Авакова: "Безумовно. Це одна зв'язка".

Крім того, за словами депутата, "коли ми будемо відставляти Авакова з Турчиновим, ми будемо відставляти Тимошенко, сьогодні може розглядатися відставка Тимошенко".

Водночас на таємному засіданні народні депутати мають розглянути питання щодо обороноздатності України у зв'язку з агресією Росії на Сході держави.

Також буде питання "Про заслуховування інформації посадових осіб у зв'язку з проведення антитерористичної операції на Сході України та дестабілізації ситуації на Півдні України". Крім того, мають прийняти якесь рішення щодо проведення всеукраїнського консультативного опитування 25 травня 2014 року і щодо фінансування цього опитування.

Серед інших питань - удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації, законопроект про внесення змін до ст. 6 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно треба!!! Вони з Юлєю ведуть Україну у прірву!!!
Відповісти
прихватити потрібно наливайченка і всіх туди звідки витягли тиМОШОНКУ і довічно!
Відповісти
Як би це зробили раніше, то не віддали б Крим, газовий шельф...
Довіра до лозунгів Тимошенківців це груба помилка українців.
Відповісти
О, пошла внутриреволюционная грызня.
Відповісти
дуже легко розмірковувати над ситуацією тим, хто не має ніякого впливу, влади та відповідальності. Влада біль за все хоче , щоб не було жертв, щоб був мир в країні ось і тому не роблять дуже рішучих та різких дій. Не так все просто...все потрібно зважити
Відповісти
Останні новини
Турчинова та Авакова хочуть відправити у відставку
06 травень, 2014, 10:55