Диверсії до 9 травня плануються в семи областях, - РНБО

Диверсії до 9 травня плануються в семи областях, - РНБО
Російські диверсанти до 9 травня планують провокації в семи областях, зокрема в Києві.

Про це перед початком засідання Верховної Ради повідомив секретар РНБО України Андрій Парубій, - пише Zaxid.net з посиланням на РБК-Україна.

За його словами, провокації планують не тільки на 9 травня, а й напередодні. «Україна робить все можливе, щоб їх не допустити», – запевнив Парубій.

Він уточнив, що «провокації планують не тільки на сході України, а й у Києві. Йдеться про продовження проведення Росією спецоперації під кодовою назвою «Русская весна», яка охоплює шість областей: Донецьк, Луганськ, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, Одеса».

«Весь цей пояс, – зауважив секретар РНБО, – який Путін чомусь назвав південним сходом, він вважає, має мати особливий статус», – сказав Парубій.

Нагадаємо, СБУ уже затримала групу осіб, які готували диверсійні акції в День Перемоги в Миколаївській області, а ще одну затримали в Одесі, члени якої на замовлення російського каналу 9 травня готували провокації і навіть побиття ветеранів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парубій - дуже проста людина в найгіршому роумінні цього слова. Він вже вкотре сіє паніку. Про ймовірні провокації може знати вузке коло осіб, які прийматимуть певні міри.
Відповісти
Так само і про 1-2 травня повідомляли, а на передодні Парубій в Одесу приїздив, от і зрозуміло хто все організовує!!!
P.S. Один вигляд цієї людини викликає негатив...
Відповісти
"...СБУ уже затримала групу осіб, які готували диверсійні акції в День Перемоги в Миколаївській області, а ще одну затримали в Одесі, члени якої на замовлення російського каналу 9 травня готували провокації і навіть побиття ветеранів..." - помнится, что СБУ и несколько пресловутых снайперов на майдане задержала, сколько ж крику было, сколько крику...)))))
Відповісти
Если ПСы ничего не устроят, то ничего и не случится.
Відповісти
Пане Парубій не будьте істеричкою. Де ваш план "Б" про який ви так говорили.
Відповісти
та говорять вони багато але...:(
Відповісти
А в хунте все такие - брехливые. Держава говорят нищая, а деньги раздают убийцам мирных жителей ЮГО-ВОСТОКА. Вот и видно какие крысы в этом хлеву зерно таскают.
Відповісти
Останні новини
Диверсії до 9 травня плануються в семи областях, - РНБО
06 травень, 2014, 12:26