На в'їздах до Волині встановлять блокпости

На в'їздах до Волині встановлять блокпости
З 7 травня на в'їздах до Волинської області будуть встановлені блокпости, на яких чергуватимуть правоохоронці зі зброєю і перевірятимуть автомобілів, що в'їжджають на територію області.

Таке рішення було прийняте 6 травня на нараді представників правоохоронних структур, Волинської ОДА, Волиньради та громадських формувань, повідомив у Фейсбуці заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь.

Три блокпости поставлять на білоруському кордоні, а також на трасі Київ-Варшава, Київ-Луцьк та Луцьк-Дубно.

Ці блокпости будуть координувати роботу з блокпостами, що встановлені на території Львівської області.

На блокпостах будуть цілодобово чергувати працівники МВС, Державтоінспекції, інших силових структур за участі представників громадських формувань. Працівники МВС будуть чергувати з автоматичною зброєю.

"Мета блокпостів: перевірка автомобілів, що в'їжджають на територію області, особливо автобусів та маршруток. А також збір та аналіз інформації, щодо можливих провокацій на території краю", - повідомив Гузь.

Опитування для користувачів мережі ВКонтакте:




"Особливе прохання до жителів прикордонних районів, які можуть бути свідками переміщення підозрілих осіб. Терміново повідомляйте дільничних інспекторів МВС, працівників міліції, що будуть чергувати на блокпостах або ж телефонуйте на відкриту лінію Управління СБУ у Волинській області 0332-244-025", - додав заступник голови Волиньради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де збір і аналіз інформації і де наші, прости Господи, правоохоронці??? Не провокуйте безголових молодчиків збирати зброю і життя на цих блокпостах!!! Гузь ініціюй щось путнє!
Відповісти
Тож почитай уважно "блокпости, на яких чергуватимуть правоохоронці зі зброєю і перевірятимуть автомобілів, що в'їжджають на територію області". Які молодчики?
Відповісти
Перший блокпост біля кабінету Гузя!
Відповісти
можливо то просто так, можливо і дійсно в цьому щось є, хз, на проміжутку дороги між красносілля і володимирець десь в 13 25- 13-30 бав авто лада 10, срібного кольору на російських номерах, і в середині сиділи мужики в камуфляжній формі(зеленій) звернув увагу на них відразу, бо там дорога нельотна, а вони їхали як то кажуть не жаліючи машину.можливо в цьому нічого немає, але з теперішньою ситуацією в країні це насторожує, тимбільш що від того місця можливо кіломентрів 10 навскоси знаходиться ровенська АЕС. десь в пів першої на цьому самому відрізку дороги, коли я ще їхав в напрямку красносілля мене обігнала лада 7 і звернула в ліс, летіла по ямках на всіх парах, можливо в цьому нічого немає, але хто зна-хто зна...
Відповісти
чекаю...
Відповісти
вот і до чого ти це? як незнаєш що сказати, краще помовчи, розумніше виглядаєш.
Відповісти
підтримую на 100%..
Відповісти
Я вважаю, що це правильно. Краще запобігти, ніж потім думати, як це сталось. Після Одеси і напередодні 9 травня - це правильно.
Відповісти
Для професіоналів пости-це не перегорода. Вам просто нічим зайнятись, а тому придумуєте різні проблеми. Від судьби не сховаєшся. Отакі пости як виставили в Києві ліквідовуються на 40 секунд "без шуму и пыли".
Відповісти
ну шум буде...вже добре
Відповісти
То ж професіоналам. Не думаю, що терористам зараз цікавий Луцьк. А ось оратори про "фашизм не пройдет" і т.д. можуть завітати в гості, для гарної картинки по тв.
Відповісти
Громадським організаціям просто нема що робити
Самі шукають на свою голову пригод та занімаються провокаціями
Відповісти
Треба було в армії служити а нена старість у войнушки грати.
Ви вже всю область дістали своєю тупістю.
Відповісти
В кожній області повинна бути організована система народного ополчення, щоб у час Ч кожна область була здатна виставити хоч десяток полків.
Сподіваюсь, що ці блокпости стануть прообразами налагодженоі системи Народноі Оборони Держави.
Відповісти
лучанин прав
Відповісти
Останні новини
На в'їздах до Волині встановлять блокпости
06 травень, 2014, 14:58