Терористи у Слов'янську готуються до прориву, - Тимчук

Терористи у Слов'янську готуються до прориву, - Тимчук
Зі Слов'янська готуються йти на прорив основні сили терористів в місті.

Про це з посиланням на дані групи "Інформаційний спротив" повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - пише Еспресо.TV.

"За оперативними даними групи "Інформаційний спротив", зі Слов'янська готується йти на прорив велика група терористів - фактично всі основні їхні сили в місті, - зазначив Тимчук.

За його словами, наразі місто заблоковане українськими силовиками. Вживаються заходи в рамках антитерористичної операції.

"За нашими даними, прорив планується здійснювати через приватний сектор у передмісті Слов'янська", - наголосив Тимчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Разве что к прорыву на Киев. Сегодня в Антрацит (Луганская область) пришла колонна "с гражданами неизвестного государства в казачьей форме и с автоматическим оружием" (донские казаки, в общем). Кроме того, в Красный Лиман прибыло два батальона чеченских (о чем еще вчера дрыстал Аваков) и казачьих (опять же донских) добровольцев. Это если не считать прибывших ранее крымских добровольцев.
На фоне этого печально прозвучало ябедничайне Авакова на сегодняшнем закрытом заседании в Раде о том, что 15 летчиков отказались вылетать, чтобы спасти пилота сбитого вертолета. Дураков все меньше и меньше...
Відповісти