Палиця розповів, що він «наполовину одесит», а не «страшний западенець». ВІДЕО

Палиця розповів, що він «наполовину одесит», а не «страшний западенець». ВІДЕО
Новопризначений голова Одеської ОДА, обраний у Луцьку нардеп Ігор Палиця розповів про своє дитинство в Одесі і запевнив, що це місто для нього – майже рідне.

Про це він говорив на прес-конференції в Одесі 6 травня.

«Вчора несподівано для мене мені запропонували очолити Одеську область. Чому? Я не знаю. Можливо побачили і повірили, що я зможу якимось чином об’єднати людей, заспокоїти людей, довести, що Україна – це наше майбутнє, наша перспектива, і не треба прагнути ні в які інші країни…», - сказав Палиця.

«Після двогодинної розмови я погодився спробувати розібратися в ситуації, очолити область. Хоча для мене це нове…», - додав він.
Фото студії Правда PRO
Фото студії Правда PRO

«Я не збираюся махати шаблею, виганяти когось, забирати у когось чийсь бізнес Я не являюся страшним западенцем. Народився я в Луцьку, але мої корені – в Одесі. Моя бабця народилася в Одесі на Арнаутській. В евакуацію поїхала в Казахстан, а після цього повернулася уже на Волинь, у Луцьк, і там народився я. Тому Одеса для мене – це друга половина мене. Я з двох років себе пам’ятаю, як мене почали возити в Одесу до мого дядька, рідного брата моєї мами. У нього прізвище – Потішман. Він все життя прожив в Одесі і зараз тут живе. Тому я десь на половину одесит. І боятися, що хтось приїхав звідкілясь, аби наводити якісь каральні речі – не треба», - заспокоїв він одеситів.

Відео - студії Правда PRO

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Палиця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Достойна людина! Дай Бог йому удачі, мужності і щоб все намічене вдалося здійснити!
Відповісти
Дуже достойна, пів Австрії курортів скупив, людей в Луцьку з допомогою Кравчука заступника мера обвели перед виборами і пройшов у ВР))мільярди на рахунках(питання звідки) але зато чесний і мудрий)))
Відповісти
А чому ви рахуєте чиїсь гроші.Людина надзвичайно освічена та ерудована,тому і вміє заробляти,а якщо вам цього не дано не заздріть,а краще робіть щось для того!!!!!
Відповісти
А я пишаюсь тим, що людині з Оуцька довірили навести лад в Одеській обл, а не комусь киівському чи донецькому:) Ігор Петрович, Луцьк з вами:)
Відповісти
Повністю підтримую
Відповісти
ага,напевно вибори зірвати хочуть або шось темне коломойській задумав
Відповісти
от я не розумію.люди дивуються звідки зароджуються війни.Та перш за все із-за недовіри.не оптимізму і бачення у людях чогось підступного!!!!
Відповісти
Останні новини
Палиця розповів, що він «наполовину одесит», а не «страшний западенець». ВІДЕО
07 травень, 2014, 08:57