Під час пожежі в луцькому офісі люди хотіли вискакувати з вікна

Під час пожежі в луцькому офісі люди хотіли вискакувати з вікна
Під час пожежі в офісному приміщенні на вулиці Шопена, 22 у Луцьку люди, рятуючись від диму, хотіли зіскакувати з висоти четвертого поверху на дерева.

Про подробиці пожежі, як сталася у четвер, 5 квітня у приміщенні інституту «Волиньагропроект», повідомили в ГУ МНС України у Волинській області.

Тож 5 квітня о 18:18 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби «101» поступило повідомлення про пожежу у 4-х поверховій будівлі, на вулиці Шопена у Луцьку.

Негайно ж на місце події виїхали два пожежно-рятувальні підрозділи частини спеціальної пожежної техніки та самостійної державної пожежної частини №1 міста Луцька та дві автодрабини.

Вже за чотири хвилини прибули перші підрозділи рятувальників.

Пожежні, оцінивши ситуацію, зрозуміли, що паралельно з гасінням пожежі потрібно рятувати людей. Він встановив автодрабину у вікно четвертого поверху, на якому сиділо дві жінки.

Жінка, яка сиділа на підвіконні повідомила, що вони не можуть самостійно вийти з приміщення, адже коридор та сходова клітка сильно задимлені. Для порятунку вона навіть збиралася стрибати униз на дерева.
Пожежний ЧСПТ міста Луцька Іван Похила (на фото) піднявся на 4 поверх і за допомогою автодрабини спустив потерпілих на землю.

О 18:27 пожежа була ліквідована. Пожежним вдалося не допустити розповсюдження вогню у будівлі. Збиток від пожежі склав 3 тисячі гривень.

Як вдалося з’ясувати, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під час пожежі в луцькому офісі люди хотіли вискакувати з вікна
07 квітень, 2012, 12:43