Як економитиме мерія Луцька

Як економитиме мерія Луцька
У міській раді Луцька створили перелік заходів, які, за задумом авторів, дозволять зекономити гроші, призначені на діяльність муніципалітету.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, 4 квітня він затвердив перелік заходів, які мають забезпечити мерії надходження додаткових коштів та скоротити витрати.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЯК ЛУЦЬК ЕКОНОМИТИМЕ


У новому розпорядженні мер доручив керівникам виконавчих органів міськради оптимізувати видатки на виконання повноважень та здійснення господарської діяльності.

Також він розпорядився обмежити здійснення дзвінків на оператори мобільного зв’язку та міжміського телефонного зв’язку зі стаціонарних телефонних номерів і користуватися таким зв’язком у разі крайньої необхідності.

Серед інших заходів: забезпечити роботу усіх працівників у системі електронного документообігу та зменшити внутрішній обіг паперових носіїв, розширити використання електронної пошти, забезпечити економію енергоносіїв, обмежити використання службового транспорту, зменшити кількість відряджень, службових поїздок тощо, обмежити витрати на організацію святкових заходів, урочистостей, відзнак тощо, зокрема, на придбання квітів, вінків, корзин, бланків подяк, грамот, цінних подарунків, сувенірів, зменшити підписку періодичних видань, якщо у них немає крайньої необхідності та інше.

Окрім того в мерії зупинять поточні ремонти, а дзвонити з стаціонарного на мобільний або в інші міста зможуть тільки з телефонів міського голови, заступників міського голови, секретаря міської ради та їх приймалень, а також керівників виконавчих органів міської ради.

Також мер доручив управлінню міжнародного співробітництва та проектної діяльності зменшити кількість відряджень за кордон та кількість членів делегацій у разі використання коштів міського бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а менше КРАСТИ
Відповісти
молодці!
Відповісти
Пан МЕР краде ОСВІТУ у наших дітей. Він ліквідував всі факультативи. Шановний Пане МЕРЕ!!!!! І що далі?
Економія повина бути економною , а не НАХАБНОЮ
Відповісти
Останні новини
Як економитиме мерія Луцька
07 травень, 2014, 10:37