У Луцьку з'явилася агітація проти Порошенка

У Луцьку з'явилася агітація проти Порошенка
У Луцьку в скриньки лучан розклали бюлетень «Тільки факти», в якому міститься інформація негативного характеру щодо кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Факт поширення цього видання зафіксований спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА 4 травня.

Статті розміщенні у цьому бюлетені передруковані з інтернет-видань «Українська правда», «Обозрєватєль», «Кримінальна Україна», «ГолосUA», «Главком», «Лівий берег» та «Новини Донбасу».

Їхня особливість в тому, що всі вони передруковані зі скороченнями, про що свідчать відповідні надписи під матеріалами.

Матеріали, надруковані в цьому бюлетені: критикують Петра Порошенка за його зв'язок з колишньою владою та Партією регіонів; характеризують Порошенка, як ставленика президента Російської Федерації Володимира Путіна; критикують кандидата за зв’язки з олігархами і його політичні маневри та торкаються ряду інших критичних тем.

Фактів поширення цього бюлетеню в інших виборчих округах Волині поки не зафіксовано, - кажуть громадські активісти.

Також вони зауважують, що агітація проти кандидата не заборонена, якщо вона здійснюється згідно вимог законодавства. Так, в цьому бюлетені зазначені майже всі відомості, що вимагаються ч.3 ст. 59 Закону України «Про вибори Президента України»: він надрукований ТОВ «УПМ» на замовлення Калиняка М. М. в кількості 30 тис. примірників.

«Але в інтересах якого кандидата була замовлена така агітація проти Порошенка та з якого виборчого фонду вона була оплачена встановити неможливо. А тому є підстави вважати що цей агітаційний матеріал виготовлений із порушеннями виборчого законодавства», - підсумовують в організації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вчора по квартирах ходити сектанти від Юлі, агітували за неї і роздавали свої газети. Певно то їх рук справа
Відповісти
А чиїх же! Це фішка "Батьківщини" обси...ти свого опонента!
Відповісти
Хай люди знають, що це за фрукт!!!
Відповісти
Хай би себе Тимошенко сфотографувала в обіймах Путіна (величезна ціна для України на газ) та Ахметова (війна в Донецьку). Вона піде по трупам та продасть Україну). Слава Україні.
Відповісти
Нахрена її випускали, треба було в дурку здати...
Сдидоба...., привезли з "мест нестоль отдаленных" на каталці бо із-за спини ходити не може сама, а через місяць вже на шпильках бігає як нівчому не бувало. Чудеса.... Скаджи дякую що випустили, їдь на курорти відновлюдйся. Так нє во до влади рветься... Перед людьми не стидно...
Відповісти
юля буде гнати навіть на свою рідну маму, якщо та буде основним її опонентом на президенських виборах
Відповісти
Зайвий раз доказує, що саме баба Ю - ставленик ху@ла! Висновок який? А висновок простий - юля - ху@ло!! Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла
Відповісти
А ваше завдання, коментатори, яке? Підтримати Порошенка? За що? За те, що олігарх, чи за те, що створив партію регіонів? Після революції людина, яка дружно співпрацювала із Януковичем, не має ніякого права бути Президентом.
Відповісти
О..., голубенький вже тут чірікає... Гляньте його комент http://www.volynpost.com/news/32407-u-lucku-novi-ciny-na-proizd-v-marshrutkah#comments
Відповісти
за то, что позировал на сдаче крови в Одессе. с сахарным диабетом. он людей за идиотов держит, а они и рады стараться.
Відповісти
наши политики все не святые-вы уж мне поверьте,но факты говорят сами за себя.Я не верю в то,что Порошенко "ставленик" Путина и что он имеет какой-то там сан,но факты...огромная часть его бизнеса там,как ни крути!он все еще неплохо и близко дружит с "товарищами"из администрации президента и неплохо умеет подкупать людей и сам неплохо продается всяким Фирташам и лёвочкинам.. --человек-у которого все решается через деньги и через продажность в априори не может быть президентом.мое мнение,которое вам я не навязываю
Відповісти
Сидевший в тени двух майданов (притом что он их финансировал!) олигарх Пётр Порошенко сразу набрал в предвыборной гонке высший процент популярности (впрочем, не куплены ли данные опросов - большой вопрос). Владелец кондитер¬ского бизнеса - вовсе не сладкий и мягкий «шоколадный заяц», как его порой называют. У этого «зайца» волчьи зубы. Знающие люди рассказывают о нём много интересного, например, о том, что его дворец на участке в 2 га под Киевом (посёлок Козин) переплюнет по богатству и размаху «януковичьи угодья». О том, как ему сладко жилось при всех властях. Начав с прокучмовской СДПУ, он потом переметнулся в лагерь к Ющенко, в «Нашу Украину». Став в результате переворота 2004 г. секретарём СНБО, долго на посту не задержался - обвинили в коррупции (эти обвинения будут потом звучать неоднократно. - Ред.). В 2006 г. Порошенко вернулся в Раду и поддержал... Януковича! За что поработал министром иностранных дел. «В Украине трудно найти другую персону, за которой бы тянулся такой шлейф коррупционных скандалов, - говорит наш украинский источник. - Ещё в 2001 г. генпрокуратура обвиняла директора ОАО «Ленин¬ская кузница», контролируемого Порошенко, в хищении и присвоении 17 млн гривен. Контролируя в Раде комитет по бюджету, Порошенко пытался наложить «лапу» на госказну: один раз его поймали коммуни-сты, второй - министр финансов, когда Порошенко запросил из бюджета компенсацию за потери в Крыму в связи с перерегистрацией главного офиса компании «Союз-Виктан». Попросил 140 млн гривен, а потерял от силы 90 млн! Можно припомнить ему и вывоз за рубеж заводского оборудования по цене металлолома, и незаконную приватизацию крупнейших предприятий с использованием кумовства с Ющенко, и допналог на автолюбителей...»
Відповісти
чекаємо чоколаднього зайця з нетерпінням-любі друзі + найкращі представники ПР....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку з'явилася агітація проти Порошенка
07 травень, 2014, 11:22