Лучан анонімно переконують, що реальні рейтинги кандидатів - трохи інші

Лучан анонімно переконують, що реальні рейтинги кандидатів  - трохи інші
Вранці середи, 7 травня на дошках оголошень багатьох під’їздів багатоквартирних будинків у Луцьку з’явилися листівки, які містять інформацію про результати «альтернативного опитування» волинян щодо їх підтримки кандидатів на пост президента. «рухом «Чесний вибір».

У тексті листівки йдеться:

«Різноманітні махінації з громадською думкою продовжуються. За даними альтернативного опитування, яке було проведено на замовлення руху «Чесний вибір» у Волинській області, реальні рейтинги кандидатів відрізняються від тих, що висвітлюються у ЗМІ. Ось перша п’ятірка лідерів:

Петро Порошенко – 31%,
Анатолій Гриценко – 28%,
Олег Ляшко – 18%,
Юлія Тимошенко – 12%,
Ольга Богомолець – 8%.

Саме тому пам’ятайте: рейтинги, що тиражуються, можуть бути маніпуляцією. Голосуйте так, як підказує вам розум та серце»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кошмар, звідки у Гриценка і Ляшка такі рейтинги? Ну ладно Порошенко купив усі соцопитування, а ці звідки вискочили? Зараз робиться усе можливе, щоб очорнити Тимошенко, переконати народ, що у неї низький рейтинг. Це дійсно маніпуляції.
Відповісти
та ладно... купив))) юлька тіки бла-бла-бла... вона сама себе достсаньо очорняє.. рве і тянеться на президенсьтський пост.. а навіщо? А от на рахунок маніпуляцій згоден... у нас це ще залишилось національною звичкою...
Відповісти
порошенко працює))
Відповісти
Помойму в Ляшка даже більший рейтинг чім в гриценка
а Тимошенко в 2 тур немає пройти ...
Відповісти
Ляшко "герой України". Його - "Смерть окупантам" на кожному кроці. Правда без уточнення яким саме окупантам. Але поліШуки і таке схавають.
Відповісти
Окупант-він і в Африці окупант.Той,хто хоче загарбати чужу землю.Захочуть нас швейцарці загарбати-вони будуть окупантами,але чомусь лізуть тільки "брати".Все в Ляшка зрозуміло й правильно.
А я за Богомолець.
Відповісти
Відчуття, що саме це опитування придумане з голови і як на мене саме Гриценком.
Звідки у нього, людини, що фактично і розвалила нашу армію, може бути стільки %
Та і взагалі яка вибірка? Де проводилось голосування?
Відповісти
Вибірка -- 10 людей зі штабу Гриценка ;)
Відповісти
еххехехе)якби це дійсно були такі "правдиві" рейтинги-то кому було б так потрібно їх розклеювати на всіх будинках???елементарна логіка-тим,у кого на цих листівках він найбільший......
Відповісти
А я за Богомолець. Потрібно доводити майдан до логічного завершення.
Відповісти
Вона пройде в другий тур. За неї багато голосують
Відповісти
я наприклад за Ляшка!!, мені тільки дивно звідки у пані Тимошенки такі трейтинги і хто за неї хоче голосувати, вона вже була при владі і нічого не зробила, а коли задекларувала своє майно і те що вона проживає у двох- кімнатній квартирі, при тому що всім відомо в якому маєтку вона проживає - то це вже взагалі хамство..(промовчу про те що вона наш гарант - і це коли ще не встигли винести тіло загиблого героя з майдану - саме ці герої наші гаранти, а те що вона за гратами сиділа, переживала - майже цілий строк у лікарні із смертельним діагнозом - проблеми з позвоночником, який через два тижні вилікувався.. а її камера мала кращі умови ніж наші гуртожитки, в яких не жити студентам, а знімати фільми жахів.).. а Порошенко на мою думку такий же олігарх як і інші, він просто вибрав правильну сторону на початку...і доречі обіцяв відновити бруківку на майдані - і де вона??...так що Ляшко не ідеал, але хоча б говорить як думає і як є, а не сидить і усміхається коли їх мають за ніщо (мається на увазі рос політики) і не лиже їм сраки, так що реально хотіли президента з народу а обирають знову олігарха...так ось я сказала свою думку..)) (студентка, Львів)
Відповісти
Останні новини
Лучан анонімно переконують, що реальні рейтинги кандидатів - трохи інші
07 травень, 2014, 11:34