Бійців «Альфи» обміняли на «народного губернатора Донеччини»

Бійців «Альфи» обміняли на «народного губернатора Донеччини»
У Службі безпеки України підтверджують факт обміну трьох співробітників «Альфи», яких раніше захопили в полон і утримували в Слов'янську (Донецька обл.) терористи, на «народного губернатора Донеччини» Павла Губарєва.

«Ми підтверджуємо, що захоплені раніше в полон бійці спецпідрозділу «Альфа» були обміняні, на Губарєва», - сказали у прес -службі СБУ в середу, - пише Gazeta.ua.

За словами співрозмовника, бійці «Альфи» наразі перебувають у безпечному місці. У прес-службі також додали, що СБУ вживає всіх заходів для звільнення з полону всіх заручників.

Раніше про факт обміну повідомив «народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов. «Дійсно, Павла звільнили. Ми обміняли трьох співробітників СБУ на трьох наших прихильників, в тому числі вдалося і Павла звільнити», - сказав він.

Пономарьов уточнив, що в даний час Губарєв вже знаходиться на території, підконтрольній збройним проросійським активістам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наперед спланована акція. Ви скажіть хто з спецназівців йде на операцію із всім набором - посвідчення, жетон, паспорт, всілякі візитки, картки та ще невідомо з чим щоб ідентифікувати особу перед відеокамерою. Ці альфівці скоріше всього фсбешні кроти.
Відповісти
Ви такий розумний, чому ще не в лавах Нацгвардії??? А по-людськи Вам цих людей не шкода??? Ви подивіться відео з ними покатованими і приниженими цими "нелюдами"!!! Радію і дякую Богу, що вини нарешті на свободі!!!
Відповісти
СБУ МУДАКИ АЛЕ ПРАВИЛЬНО ЩО ПОМИНЯЛИ ГУБАРЕВА ЗЛОВИМО ЩЕ РАЗ
Відповісти
Останні новини
Бійців «Альфи» обміняли на «народного губернатора Донеччини»
07 травень, 2014, 17:47