«Правий сектор» Волині - в підвищеній бойовій готовності

«Правий сектор» Волині - в підвищеній бойовій готовності
Через наближення Дня Пам’яті 9 травня «Правий сектор» Волині перевели в підвищену бойову готовність.

Про це йдеться в заяві організації.

Так, активісти просять мешканців Волині проявити витримку і розуміння, стверджують, що мають достовірну інформацію про іноземних провокаторів на території області. У разі виявлення таких людей, просять звертатися в організацію за телефоном: (068) 790-11-32.

У «Правому секторі» повідомляють, що в організації вирішили на період із 8 до 10 травня відмовитися від зовнішніх ознак структури, аби уникнути можливий конфліктів. Тож, якщо хтось побачить людей із зовнішніми відзнаками «Правого сектора», просять повідомляти активістам чи правоохоронцям. Це ж стосується людей, які ховають обличчя чи мають спецзасоби.

В організації стверджують, що заблоковано діяльність Комуністичної партії України (КПУ) на Волині. Головні офіси КПУ на Волині опечатані, будь-які зібрання комуністів, що потрапляли в поле зору «Правого сектора» Волині, припинялися, до провідних «діячів» КПУ на Волині неодноразово застосовувались методи впливу профілактичного характеру.

Також керівництво «Правого сектора» Волині провело зустрічі з представниками національно-культурних товариств і релігійних конфесій, з керівництвом ветеранських організацій.

З останніми домовилися про проведення урочистостей з нагоди завершення бойових дій на європейському театрі Другої Світової війни: використання символіки провокативного характеру – червоних знамен, «георгіївських» стрічок, прапорів політичних партій та іноземних держав буде розцінюватись, як початок спроб дестабілізувати ситуацію за «одеським» сценарієм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На шо дивиться "правий сектор" у Володимирі.Місто вже два дні Саганюк прикрасив червоними білбордами від яких віє совдепією .А "правий сектор" у місті створений самим Саганюком і Кошельником під себе з колишніх "антифашистів" сидить під "лакомкою" і п є каву...Думай Данильчук не тільки про Луцьк...
Відповісти
Так що "Правий сектор " у Володимирі липовий?...Я то думаю чому там всі тітушки - боксери з "любарта". Ото дааааа !
Відповісти
Я їх всіх на атимайдан перевозив.Підтверджую.Подзізей мені допомагав.
Відповісти
Сама влада "княжого" - провокація.Певне в кращих традиція епохи їхньої молодості проведуть на площі парад .Самі повилазять на сцену і будуть плескати під рьов Кобзона .А ветерани справжні, а не кагебісти вже давно пішли у вічність. Вічна їм пам ять!
Відповісти
Парубій дав наказ- на Східний фронт. Хто не їде - той зрадник. Що тут вас хлопці так затримало ?
Відповісти
В Луцьку теж роботи багато.Он злодюга грицюк знов до екрана добрався.Сидів мовчки , а тепер огероїзувався.Забув падлюка ,що вкрав 180га волинської землі?Думаєш знов джуля захистить?
Відповісти
"що Волині"..можливо, що НА Волині...
Відповісти
Слава редактору=)
Відповісти
Не брешіть що комуняк блокуєте..1 травня у Володимирі комуняки намагались вийти на площу з червоними шматами.Зупинили їх свободівці. ДЕ БУВ ПРАВИЙ СЕКТОР???Каву в " Лакомці" пив?
Відповісти
Десь я уже чув про бойову готовність...Щось ніхто не завадив 1 травня в Луцьку провести КПУ демонстрацію. І Кононовичів ви не перегнете, бо вони - ідейні, а ПС - зібрання людей, якими рухай "жажда наживи" і жодної ідейності там нема. Чують, що їхня популярність і котирування на політичній арені падає, от і закидають в інтернет таку муть про готовність.
Відповісти
А що мається на увазі під "неодноразово застосовувались методи впливу профілактичного характеру"
Відповісти
Правий сектор в підвищеній бойовій готовності створювати провокаціі.Ось як треба статтю називати.Вже всі побачили які вони патріоти.
Відповісти
Стосовно КПУ як би там не було але: діяльність окремих партій може заборонити тільки суд, причому лише через дуже кардинальні порушення кримінального кодексу! Так що нічого особистого, але тут повне беззаконня!!!
Відповісти
УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Волині - в підвищеній бойовій готовності
08 травень, 2014, 08:02