Податківці прийшли як дикуни, - власник студії українського дубляжу

Податківці прийшли як дикуни, - власник студії українського дубляжу
Візит податківців у студію українського дубляжу кіно виглядав як військовий штурм – розповів власник студії дубляжу «Ле Доен» Богдан Батрух (на фото).

Нагадаємо, 5 квітня податкова міліція вилучила все обладнання на студії дубляжу «Ле Доен», яка займала близько 60% ринку дублювання фільмів українською мовою. Сталося це через судову тяганину податківців з компанією «B&H», «дочкою» котрої і є студія.

Свою версію подій Главкому розповів власник студії дубляжу «Ле Доен», мережі «Кінопалац» та кінодистриб'юторської компанії «B&H Film Distribution» Богдан Батрух.

«Наші інженери намагаються провести інвентаризацію того, що лишилось. Податківці прийшли і як дикуни вирвали з комп’ютерів обладнання. Всюди лишились стирчати купа дротів. Це якийсь жах», - розповів Батрух.

«Мені працівники оповідають, що захоплення студії виглядало як військовий штурм. В цей час працювали багато акторів, щось біля шістнадцяти, їх грубо загнали на кухню й тримали кілька годин без жодних пояснень», - сказав він.

«Мені не відомо, що пред’являють студії податківці. Є тільки один зв'язок студії з компанією кінодистриб’ютором «B&H». Ця компанія зараз судиться з податковою. Але до чого тут наша студія, яка займається дубляжем? Навіщо було паралізувати роботу й конфіскувати обладнання?», - каже Батрух.

«Думаю, атака на студію українського дубляжу пов’язана з дозволом завозити дубльовані російською фільми до України. Одне з другим точно пов’язане, в мене немає сумніву. Постанова була ухвалена урядом в лютому, після неї вже перший фільм «Призрачный гонщик-2» пішов в українських кінотеатрах російською. Це пройшло тихо без галасу. Тому я цілком маю право пов’язати ці події в один логічний ланцюжок», вважає Батрух.

Нагадаємо, ще 1 лютого 2012 року Кабінет Міністрів прийняв Постанову № 168 «Про внесення змін до Положення про державне посвідчення на право розповсюдження» та демонстрування українських фільмів. За свідченнями експертів, цією постановою уряд скасував вимогу про обов’язковість дублювання або озвучення фільму на території України. Тобто тепер можна не просто дублювати чи озвучувати фільми російською, як досі, а дозволено завозити готові фільми з Росії. Після цього рішення, за деякими даними, в Україні вже на цілком законних підставах почали показуватись фільми, дубльовані в Росії.

«Очевидно, загроза знищення українського дубляжу реальна. Після змін Кабміну відкриті всі можливості для цього. Перший фільм з російським дубляжем пішов, за ним підуть потоком інші. Але для цього ще треба знищити тих, хто робить український дубляж, знищити українських конкурентів, щоб дати росіянам дорогу», - вважає Батрух.

«Ми зробимо все можливе, щоб зриву виходу дубльованих українською мовою фільмів не було. Бо тоді постраждають українські кінотеатри. В нас же підписані контракти…», - каже власник студії.

Нагадаємо, у вівторок, 10 квітня у Києві мід стінами Кабінету міністрів відбудеться акція протесту проти спроб знищення українського дубляжу кіно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вияснилось що його компанія «Batruh&Hawrylyshyn Film Distribution» не сплатила в бюджет біля 18 000000 гривень (вкрала через відображення в бухгалтерській звітності послуг фіктивних фірм), його криша в лиці пані Герман неможе допомогти порешати, він поняв що його бізнесу гаплик, його партнер Гаврилишин терміново створив з всіх своїх подопечних шайку по обливанню брудом президента та Україну.
Грати по правилам ой як не хочеться, хочеться як раніше приніс конвертик, чи шубу чи золотий годдиничок з бріліантіками певній пані (Г.) і все чікі-чікі. Денежки в Швейцарії, подопечним закуплене время на телебаченні про розмови про українське та вєчно духовне, репутація в українському середовищі на Заході за недоплачені в бюджет України гроші куплена! Жизнь удалась!
18 міліонів, а скільки він заробив на поставці обладнання для банкнотної фабрики в Києві та Малині пятнадцять років тому. Тоді вони з Ющенком добре попрацювали. Загальний кошторис поставки був 300 мільйонів доларів. Скільки було вкрадено? Догадайтесь! Зразу ж зявилися статті по талановитого банкіра, молоду надію українського народу, куча політиних партій..
От так, за нащіже гроші навязали нам мудаків, від яких ми досих пір позбавитися не можемо.
Думайте! Читайте в інтернеті є все! Все що було тайним стає явним!
Найгірше що Батрух зараз розпочав в інтернеті масову компанію по підведенню його кримінальної справи по несплаті податків до атаки на український дуляж. Дуже неприємно читати на поважних інформаційних сайтах таких як наприклад Кореспондент, по телячу мову та бендерлогів. Ганьба банді Б енд Г. Слава українським податківцям, які все тримають в своїй базі, та чекають слушного моменту по наведенню порядка в державі!
Відповісти
Да вова слава податківцям!
Слава людям, які недають працювати іншим, які самі крадуть безбожно.
Якщо уже пішла розмова про розкрадання грошей, то поставте собі запитання чому якоби маючи 18 млн. грн. Ле доен не купила з потрохами ту саму податкову, бо я навідріз відмовляюся вірити що наші податківці якби все було як вони кажуть недомовилась би з фірмою.
Відповісти
Останні новини
Податківці прийшли як дикуни, - власник студії українського дубляжу
08 квітень, 2012, 08:27