Українців почали судити за коментарі і фото в соцмережах

Українців почали судити за коментарі і фото в соцмережах
В Україні почали притягати до відповідальності за необережні коментарі в соціальних мережах та непристойні фото на сайтах знайомств – доходить навіть до суду.

Про один з таких випадків повідомило видання Weekly.ua. Житель міста Підволочиськ Тернопільської області, родич неповнолітньої дівчини, подав до суду на іншого користувача – за образливі висловлювання. В результаті суду позивачеві вдалося стягнути 500 гривень моральної компенсації.

Схожий випадок трапився і у Вінницькій області: користувач соціальної мережі «Одноклассники» оскаржив у суді вислови приятеля, який сказав, що він – поганий батько.

До відповідальності можуть також притягнути тих, хто розміщує непристойні фото, - пише Pr-contact.com.ua. Киянин опублікував на сайті знайомств mamba.ru фото, де він знявся голим. Через це йому загрожувала реальна кримінальна відповідальність. Проте колектив підприємства, в якому чоловік працював маркетологом, взяв його на поруки.

Ще один випадок трапився у Кіровограді, де експедитор однієї з приватних фірм створив на сайті VKontakte групу «Секс Кировоград + 18» і розміщував в ній відповідний контент. Після того, як про це довідались правоохоронці, чоловіку присудили штраф у розмірі 1700 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брєд...
Відповісти
Що брєд?
Для нашої екс-кгбістської держави це клондайк.
Відповісти
Та ну краще би з реальними проблемами боролися...
Відповісти
Останні новини
Українців почали судити за коментарі і фото в соцмережах
08 квітень, 2012, 09:01