Пам'ятник Бандері в Луцьку: в губернатора Волині - нова ідея

Пам'ятник Бандері в Луцьку: в губернатора Волині - нова ідея
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт вважає, що в Луцьку перед РАЦСом варто встановити скульптурну композицію, яка б відобразила і давній, і сучасний періоди визвольних змагань.

Про це він розповів під час "гарячої лінії" в редакції газети "Волинь-нова".

Нагадаємо, в цьому місці влада хоче поставити пам'ятник керівнику ОУН Степану Бандері. Також депутати міськради назвали площу перед РАЦСом на честь Небесної сотні.

"І Степан Бандера, і герої Небесної сотні пов’язані духом боротьби за Україну", - мовив Пустовіт.

"Думаю, що доцільно було б встановити на площі скульптурну композицію, яка б відобразила і давній, і сучасний періоди визвольних змагань. І щодо необхідності провести благоустрій площі згоден з вами, хоч нині й сутужно з коштами", - додав посадовець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
непогана думка. І ще б звідти РАЦС забрати а зробити шось типу Українського дому. Щоб там виставки робити чи культурні заходи чи щоб там громадські організації щось робили
Відповісти
хороша думка. бо надто там все сумно як для палацу урочистих подій
Відповісти
А пам'ятник Бандері розвеселить????Будь-де можна поставити,тільки не там.Біля РАЦСУ зробили б пам'ятник закоханим, наприклад.
Відповісти
Є в православних Петро і Февронія. Є місце для боротьби дайте ж місце і для кохання. А то для чого боротися, якщо нема любові і щастя. а то те ПУСТОвіт щось дурне говорить.
Відповісти
Клоунада...прикро та сумно...
Відповісти
Все вiрно каже: Бандера i Тимошенко вручають Пустовiту ключ вiд брами Луцького замку. За ними бандеровець та правосек разом раздерають горло россiйському ведмiдю та вiдрубують когтi польс ькому орлу. Та лозунг "Украiна -понад усе".
Відповісти
мдя..
а квіти посадити важко додуматися? це ж МІСЦЕ ДЕ ЛЮДИ ОДРУЖУЮТЬСЯ!)))))) там має бути гарно. а там цегла, асвальт, трава, брррррр....
Відповісти
Я думаю, що нормальні люди одружуються в церкві. А цей "совковий пережиток" треба віддати дітям.
Дітям теж треба і гарно і квіти.
Щоб в тому палаці не "гріли дупу три тьотки", а він служив громаді, коштом якої і утримується.
А як комусь кортить в ньому "вінчатися", то для таких нехай в суботу тут буде РАГС. А всі інші дні тижня не стоїть пусткою а служить місту.
Відповісти
А ви не судіть про нормальність людей по віросповіданню, по тому, вінчаються вони, чи ні. Саме в РАЦСі відбувається законна! реєстрація акту цивільного стану, одруження. Та і взагалі, не тільки одруження, а й реєстрація новонароджених, зміна прізвищ, імен і т.д. Думаю безглуздо пояснювати людині, яка хоч трохи вважає себе освіченою, для чого потрібен РАЦС і що він працює не лише в вихідні. Чи може все будемо робити через церкву, хіба в нас немає державних відповідних органів
Відповісти
Вінчаються в церкві, а в РАЦСІ одружуються...
Відповісти
та приберіть звідти взагалі той постамент! додумались, перед рацсом втулити Бандеру. Давайте ще бруківки накидаємо для реалістичності. Маєте сквер біля Буратіно - там і ставте.
Відповісти
Там не лише одружують,а й розлучають, тому пам'ятних "визвольних змагань" доречний, як і пам'ятник Бандері чи будь-який інший. Особливо, коли понакладають біля нього вінків і наречені йдуть до шлюбу, як через кладовище
Відповісти
Ідея про встановлення памятника належить не Пустовіту, він просто доповнив її. І правильно сказав, бо треба памятати своїх героїв!
Відповісти
Саме так. Творчо переосмислив.
Відповісти
Пустовіт - це ставленик Тимошенко, Тимошенко - є агентом Путіна. Цій зграї підпрацьовує Кравчук, за його гроші живе Свобода - Вітів, ..... Панове УКРАЇНЦІ!!!! Не вірте їм!!!
Відповісти
Не понял, а куда моё суперэксклюзивное, сверхэкономное и экстрапатриотическое предложение делось?
Відповісти
у нас в державі кругом порядок от лиш пам"ятника нема... а так все добре! Схаменіться! чи більше нема куди ті кошти витратити???!!! думаю, Бандера не за пам"ятники собі воював колись. от і подумайте, політики,якщо ви його так шануєте, то чи йому кортіло пам"ятника чи незалежної та заможної України??? думаю, що останнього. то ж вшануйте його своєю працею на добробут України
Відповісти
Найкращим памятником став би дитячий будино, садочок, притулок ім. Бандери, все інше це пуста трата грошей і матеріалів. Шматок бетону в місті погоди не зробить.
Відповісти
данная Тема памятника поднимается для того что бы скрыть истенное положение области.За тот период прибывания Кровавых-подонко.ни одного проэкта о спасение экономики региона.Ни единого финансового вливания и увеличения ВВП.Мы предостерегаем данную власть вам в том что бы нам простым гражданам не пришлось бы ставить памятники друг другу.Данная тема есть злорадство.Бандера был и остается мутной рыбой в игре Судоплатова Мельника и Сталина.Дайте денег на питание нашим детям в спорт и культуру.
Відповісти
запитайте у простих людей чи хочуть вони цей памятник більшість скаже ні
Відповісти
Запитати у простих людей чи хочуть вони цей памятник Пустовіту бракує здорового глузду.
Відповісти
Ставить памятники, на мой взгляд - это пережитки минувшей эпохи. Уже ставили, а потом с энтузиазмом ломали поставленные на народные деньги памятники Сталину, Ленину и им подобным! Пусть на выделенные НАРОДНЫЕ деньги построят детскую площадку, а лучше спортивную площадку для детей разного возраста и назовут именем С.Бандеры. Пользы и уважения от простых людей будет куда больше... А монументы, бюсты, памятники пусть ставят за свои ЧЕСТНО заработанные и желательно в специально отведенном районе Гаразджи!

Відповісти
Пам'ятник вартує не малих грошей здається 22 тисячі гривень. Давайте будем ставити пам'ятники в той момент коли з людей збирають по 5 грн. на армію, так як дійсно не годують належним чином солдатів! Витрачають кошти на будь що, але не на діло!!! Раз на те пішло то варто поставити пам'ятник небесній сотні, так як це наший час, наша історія про яке потрібно пам'ятати, але це згодом коли стабілізується все в країні.
Відповісти
Зробіть краще дорогу по Соборності, а то їдеш чуть зуби не вибиваєш
Помішалися десь в тій раді на тому памятнику бандері, більше вам зайнятися немає чим? Чи він там треба біла РАЦСу?
Відповісти
Останні новини
Пам'ятник Бандері в Луцьку: в губернатора Волині - нова ідея
08 травень, 2014, 14:04