У Луцьку на вулиці вчили рятувати людей. ФОТО

У Луцьку на вулиці вчили рятувати людей. ФОТО
У Луцьку в рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності відбулись заходи за участі працівників служби «101», Добровільного пожежного товариства України та студентів Луцького базового медичного коледжу.

Навчання провели для лучан посеред вулиці у четвер, 8 травня, - повідомили у ДСНС у Волинській області.

Після теорії рятувальники на спеціальному комп’ютеризованому манекені навчили усіх бажаючих дорослих та підлітків правилам порятунку непритомної людини.Чимало присутніх виявили бажання закріпити отримані знання на практиці.

Перехожі та учасники масового заходу отримали не лише знання, а й пам’ятки з правил порятунку людини, правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій, збагатились знаннями з правил поведінки у випадку знаходження вибухонебезпечних предметів, під час відпочинку в лісі та на водоймах.

Працівники ДСНС за допомогою пожежного автомобіля продемонстрували присутнім можливості та призначення пожежно-рятувального обладнання та техніки.

Зацікавлені юнаки та дівчата змогли відразу ж спробувати себе в ролі справжнього пожежника: одягали бойовий одяг, користувалися вуглекислотним вогнегасником.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на вулиці вчили рятувати людей. ФОТО
08 травень, 2014, 16:36