«Самооборона» просить техніку, щоб знімати «мажорів»

«Самооборона» просить техніку, щоб знімати «мажорів»
Представник волинського штабу «Самооборони Майдану» Іван Мирка просить громадськість допомогти з технікою, щоб знімати зловживання «мажорів».

Про це він розповів під час прес-конференції у четвер, 8 травня.

Мирка відзначив, що «Самооборона» створила групу оперативного реагування, яка приходить на допомогу правоохоронцям, коли ті затримують «мажори», тобто людей, які обіймають певні посади (або родичі посадовців) і можуть почати «лякати» міліціонерів та «розмахувати корочками».

Очільник штабу «Самооборони» на Волині Андрій Хведчак додав, що правоохоронці дзвонять їм, коли затримують таких людей. Серед них Хведчак назвав представників податкової, «синків прокурорів» та інших посадовців, тобто «не останніх людей Луцька», які, мовляв, вірять, щоб можуть уникнути покарання через свою посаду.

Конкретні прізвища Хведчак називати відмовився, через відсутність якісних камер, їх «дебош» зняти не вдалося.

«Два п’яних податківця в кабаку розмахували посвідченнями. Це недавно було», - зауважив він.

Тому він закликав громадськість допомогти з відеотехнікою, щоб зафіксувати такі порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мужики, ви ж не клоуни. Я думаю достатньо - допомогли "гривнею" армії. Слав Богу, вдалося. Ну, тут не спекулюйте,га?.. Зафіксувати факт, друзі, запроста можна будь-якою "мильницею" - у кожній є функція відео. Справа у бажанні, чи як??? Повірте, камеру за кількадесят тисяч ви і витягти не встигнете, як процес помітять. А так - дешево,читабельно і консперативно. Не дуркуйте. Волиняни з приводу ваших дивакуватих ідей - в курсі. Обійдетеся. Скоро молоко і текілу за шкідливість замовлятимете??? Попустіться, не псуйте іміджу, який і так непевний.Памятайте: голове бажання...
Відповісти
от розпустять самооборону через тиждень...куди піде це все, на що ми гроші кидали?
Відповісти
А як же звіт про використані кошти, де близько 70 тисяч пішло на ноутбуки мобільні телефони і ліхтарики, що ще мало!!!!!!!
Відповісти
Для чого іх знімати ,є більш радикальні методи впливу на придурків.
Відповісти
"вломити" на місці?
варіант)
Відповісти
У кожного є мобільний телефон з камерою. Мирка, не видумуй.
Відповісти
А ще - таких операторів як Мирка не останні люди в місті можуть безкоштовно ознайомити з красою Волинських лісів. Мирка і Хведчак - станьте кимось і зробіть щось, окрім жування соплів, а тоді іншим будете розказувати як жити.
Відповісти
Ребята я не вкурррсє! Невже я таке казав?
Відповісти
А ты рисуй по памяти.
Відповісти
парубій сказав що за 10 днів самооборона перетворюється в нац батальйони з державним забезпеченням ДЛЯ ЧОГО ЗБИРАЄТЕ ГРОШІ?????
Відповісти
несусвітня. То нахрєна потрібні такі міліціонери що мають права але сцять виконувати обовязки. Хочете їх замінити тими хто жодних прав і обовязків не має ? Кому ті ваші фото потрібні. Ті паненята жодної совісті не мали (як і їх татусі), не мають і мати не будуть. Так... Посміятись хіба. Як там, доречі, з люстрацією ? Теж апаратне забезпечення потрібно?.
Відповісти
А де був Мирка під час революції????? я його помітив після того як вже перемогли!!! Такі самооборонівці як мирка втічуть при першій пресовці з сторони сеператистів.
Відповісти