Чиновники на чолі з Колісником садили ліс

Чиновники на чолі з Колісником садили ліс
Лісівники і чиновники Ківерцівщини взяли участь в акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», долучившись до весняної посадки лісових культур.

Загалом на весняну посадку в районі заплановано посадити 271 000 гектарів лісових культур, в тому числі на малопродуктивних та ерудованих землях, які виведені з числа сільськогосподарських угідь – 70 гектарів, повідомили у Ківерцівській РДА.

Ліс висаджували на території Мощаницького лісництва, ДП «Цуманське лісове господарство», що в районі співпадає з місячником благоустрою та санітарної очистки.

Акції сприяли лісівники: директор ДП «Цуманське лісове господарство» Олександр Грицай, головний лісничий ДП Микола Кузнецов, майстер лісу Мощаницького лісництва Юрій Гламазда.

Вони надали все необхідне знаряддя, а також провели майстер-клас проведення висадки сіянців.

Держслужбовці працювали на чолі з головою районної державної адміністрації Зіновієм Колісником, першим заступником голови райдержадміністрації Миколою Вашкевичем та заступником голови райдержадміністрації Євгенієм Зубенком.

За день посадили три гектари майбутнього лісу із сосни звичайної та швидкоростучих деревних порід модрини. Всього було посаджено 21 000 сіянців хвойних порід дерев.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ж Колісник "за кадром"?
Відповісти