Тягнибок у Луцьку критикував результати соцопитувань

Тягнибок у Луцьку критикував результати соцопитувань
За словами кандидата в президенти України, лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока, соціологічні компанії "зомбують" українців.

Про це він заявив під час прес-конференції в Луцьку 10 травня.

Зокрема, він назвав компанії "Соціс", "Перспектива" та Центр Разумкова, зауважуючи, що соціологи подають необ'єктивну оцінку рейтингів кандидатів у президенти.

Також політик назвав такі дії маніпуляцією.

Окрім того, Тягнибок розповів, що в 2012 році перед парламентськими виборами соціологи "давали" "Свободі" 3-4%, а вона здобула 11%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди вже не такі наївні і розуміють ситуацію,що рейтинги куплені,бо так як вони висвітлюють це не підпадає здоровому глузду...Аби тільки народ знову за пакет продуктів не голосував-невже ще не навчили....
Відповісти
соціологічні компанії , конечно,"зомбують" українців, но и олегу ничего не светит...
Відповісти
А як Тягнибок може висувати свою кандидатуру у Президенти України, коли він не спілкується з людьми Сходу та Півночі України? Чи він вважає, що ті регіони можна через коліно? Ну тоді з ним взагалі немає про що говорити!!!
Відповісти
У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски.

Про це в ефірі «Шустер live» розповів один з бійців АТО, ім’я та зображення якого було приховано, передає УНН.

«Ми воюємо проти дуже «заряджених» бойовиків-професіоналів. Однак, нажаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати і я надіюсь, що мене почують і в уряді і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти», – зазначив боєць повітряно-десантних військ.

За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним «7,62» від яких ці бронежилети не спасають.

«Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були», – звернувся до влади боєць.

Він ще раз підкреслив, що на сході проти них воюють професійні бійці, які через своє матеріально-технічне оснащення можуть іти один на 5-6 бійців АТО.

Нагадаємо, як повідомляють медики, сьогодні в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені в лікувально-профілактичні установи міста.
Відповісти
Останні новини
Тягнибок у Луцьку критикував результати соцопитувань
10 травень, 2014, 11:11