Вибори на Волині «робитимуть» майже 14 тисяч людей

Вибори на Волині «робитимуть» майже 14 тисяч людей
На Волині утворили 1129 дільничних виборчих комісій, в яких працюватимуть майже 14 тисяч людей.

Кожен із кандидатів на пост Президента України мав право до 1 травня запропонувати по одній особі до складу кожної виборчої комісії, - повідомили в громадській мережі "Опора".

Однак такою можливістю скористалося лише 15 кандидатів.

Не подали жодної особи до складу ДВК кандидати на пост Президента України: Бойко Ю.А., Гриценко А.В., Коновалюк В.І., Кузьмін Р.Р., Рабінович В.З., Саранов В.Г.. Також не вносили свої подання на ДВК кандидати, які згодом відмовились від участі у виборах Королевська Н.Ю. та Царьов О.А.

Крім того, взагалі не подав своїх людей до дільничних виборчих комісій у ВО №23 кандидат на пост Президента України Ярош Д.А.

Найбільше осіб до складу ДВК запропонували штаби Порошенка П.О. та Тимошенко Ю.В. – по 1128. Майже на всі дільниці внесли свої подання також Тягнибок О.Я. (1127), Маломуж М.Г. (1126) та Тігіпко С.А. (1121). Понад 1000 осіб запропонували кандидати Шкіряк З.Н. (1085) та Клименко О.І. (1027). Крім того, через недостатність подань від кандидатів 1102 особи були запропоновані у склад ДВК головами окружних виборчих комісій.

Серед тих кандидатів, які подали дуже малу кількість осіб до ДВК: Ляшко О.В. (266), Ярош Д.А. (230) та Цушко В.П. (110).

Формуючи склад ДВК окружні комісії перевіряли подання кандидатів на кратність включень осіб від різних штабів та відповідність поданої документації. В результаті таких перевірок 28 із запропованих осіб було відхилено ОВК та не включено до складу дільничних комісій.

Загалом у Волинській області до складу дільничних виборчих комісій було включено 13902 особи.

До 9 травня всі дільничні виборчі комісії повинні були провести свої перші засідання та починаючи з сьогоднішнього дня відкрити виборчі дільниці для ознайомлення громадян із попередніми списками виборців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З ТАКИМИ ЗМІ ЯК ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ, ЧЕСНО ВИБОРИ НЕ ПРОВЕДЕШ. ЗАЗОМБОВАНЕ ПРОРОСІЙСЬКЕ ВИДАННЯ
Відповісти
ЗМІ є багато і усі вони різні,а голова на плечах одна. Вже побачили до чого ,,доголосовались'' беручи від ПР і її представників гроші за ,,голос'' і підкуп та залякування членів виборчих комісій партією влади. Такі продажні виборці і винні в тому,що зараз твориться в Україні.
Відповісти
Очевидно, що це технічні кандидати:"Не подали жодної особи до складу ДВК кандидати на пост Президента України: Бойко Ю.А., Гриненко А.В., Коновалюк В.І., Кузьмін Р.Р., Рабінович В.З., Саранов В.Г.. "
Відповісти
Посмотрите, какие очереди, сколько людей пришло! С одной целью- сказать Украине: прощай!
Как это надо было довести людей за 23 года, так называемой "незалежности"?....
Прямой эфир Мариуполь:
www.ustream.tv/channel/newsfront4
Відповісти
І ти вже наперед знаєш з якою ціллю вони прийшли і за що голосувати???
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині «робитимуть» майже 14 тисяч людей
10 травень, 2014, 15:14