У фіналі ліги КВН «Волинь» - Львів, Тернопіль і Рівне

У фінал «Євросезону» Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» за результатами останньої гри, що відбулася 7 квітня у Луцьку, потрапили чотири команди: «ЧистоГон» зі Львова, чинні чемпіони «Оптом дешевше», «Вікенд» з Тернополя, а також «Хлєба і зреліщ» з Рівного.

У фіналі разом з ними за результатами першого півфіналу вже потрапили команди «Аварія» з Рівного, «Кабмін» з Тернополя та львівський «Пазітіф».

У грі, що відбулася в Палаці учнівської молоді, брали участь, окрім названих переможців, команди з Острога «Збірна острозького району» та команда «Без понтоFF» з Чернівців.

Загальна тема гри – Євро-2012. Однак об’єктами жартів кавеенщиків ставали політики, футболісти, гопники, традиційні і нетрадиційні стосунки та шоу-бізнес.

Змагалися гумористи у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» та «Музичний епізод». У журі – директор ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц, фронт-мен гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук, головний редактор газети «Сім’я і Дім» Андрій Собуцький, заступник головного редактора газети «Відомості UA» Михайло Гарщаль та дебютант і єдина жінка серед суддів – радіоведуча Вікторія Жуковська.

До слова, після гри Жуковська зізналася, що гумористи залишили її від сміху майже без макіяжу.

Ведучий Андрій Зубенко був у гарному настрої і при кожній ліпшій нагоді підколював членів журі, команди і звукорежисерів.

Змагання почалося з сильних виступів під час конкурсу «Візитка». Уже після закінчення гри Валерій Пельц зізнався, що не зміг за результатами «Візитки» виокремити для себе лідера і вперше за довгий період часу бачив такі високі оцінки на перший конкурс.

«Оптом дешевше» жартували про курця, який заснув з електронною цигаркою та за ніч намотав 3 кіловати світла. Крім того команда показала чемпіонат боротьби з лоскоту, де гравці вийшли в еластичних трико. Стриптизом та відео про те, на що згідні квнщики заради перемоги смішила команда «Хлєба і зрєліщ».

«Без понтоFF» жартували про дівчинку, яка виросла з батьком і тепер бриється краще ніж фарбується, а також про Свідків Єгови, які мають свого Дурнєва, який ходить по місту і запитується: ви вірите у Бога?

Команда з Острога посміялася над класичною літературою і стереотипами «донецьких» про западенців. «Вікенд» глузував над замерзлими маршрутками і написанням дипломних років, а майор СБУ та майор МВС з команди «ЧистоГон» показали мініатюру в бані, танцювали тектонік, а в відеоконкурсі глузували над львівськими «даішниками».

До слова, популярною темою для жартів під час суботньої гри став екс-тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, а точніше його звільнення з займаною посади. Команди намагалися розгадати що ж епатажний тренер сказав у той момент, коли взнав про своє звільнення.

Фінал Євросезону ліги КВН «Волинь» відбудеться 19 травня в Палаці учнівської молоді, де команди розіграють призовий фонд у 10 000 гривень.














































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У фіналі ліги КВН «Волинь» - Львів, Тернопіль і Рівне
09 квітень, 2012, 09:01