На Донбасі розпочалися одночасно чотири «референдуми»

На Донбасі розпочалися одночасно чотири «референдуми»
У Донецькій області почалися одразу чотири «референдуми». Всі вони мають неофіційний статус і формально є опитуваннями громадян, однак, організатори всіх чотирьох опитувань стверджують, що проводять саме «референдуми».

Перший «референдум» проводить незареєстрована громадська організація «Донецька республіка», - пише ТСН.

Під час цього «референдуму» у громадян України питають чи хочуть вони незалежності так званої «Донецької народної республіки».

Напередодні даного опитування директори загальноосвітніх установ Донецької області повідомляли журналістам Новости Донбасса, що екстемісти їх змушують під загрозою смерті організувати виборчі дільниці у приміщеннях шкіл, там же, де відкриті виборчі комісії виборів президента, заплановані на 25 травня.

Другий «референдум» проводить ініціативна група громадян і він називається «За мир, порядок і єдність». За задумом ініціативної групи, жителі територіальних громад Донецької та Луганської областей висловлять свою думку щодо можливої зміни адміністративно-територіального устрою держави з подальшим включенням даних громад до складу Дніпропетровської області.

На сьогоднішній день ЦВК даного «референдуму» отримав копії звернень більше 70 територіальних громад Луганщини та Донеччини до Верховної Ради України про внесення змін до відповідних нормативних актів і зміні їхньої адміністративно-територіальної підпорядкованості.

Третє опитування присвячене збереженню цілісності України. Четверте - про те чи не бажають жителі Донецька приєднатися до Великобританії так як засновником міста Донецьк є британський підприємець Джон Юз . Місто спочатку називався Юзівка.

Ці два «референдуми» громадяни проходять у спеціальних наметах, встановлених в різних місцях Донецької області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як буде,так буде,але на "побудову"комунізму ми точно насрали.І якщо ті деградовані алкаші відділяться,трагедії для України абсолютно ніякої не буде і ніхто не буде морочити сраки,що їм тут так погано.Путін для них скоро "комунізм" побудує,не довго ми будемо на це чекати.
Відповісти
великої галіцайщини - не вийшла! Тікають з псевдо-Неньки жителі...
Відповісти
ще подаю для дегенератів інформацію.ЦЕНЗОР-НЕТ!Там стільки для вас "радісного"матеріалу про ваш "рехверендум",що прямо очей не можна відірвати.І я в захваті, і по справжньому РАДІЮ!
Відповісти
А ось тут вся правда і не потрібно нікого обманювати, як воно є і з цією думкою людей потрібно погодитися! Всі добровільно і там наші люди - Українці!!! http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3361227-referendum-11-travnia-v-donetsku-ta-luhansku-onlain
Відповісти
Останні новини
На Донбасі розпочалися одночасно чотири «референдуми»
11 травень, 2014, 09:20