Волинський суддя втік від міліції і «Самооборони»

Волинський суддя втік від міліції і «Самооборони»
«Волинська самооборона Майдану» зафіксувала порушення правил дорожнього руху суддею Луцького міськрайонного суду Волинської області Віталієм Ковтуненком.

Про це розповів самооборонівець Сергій Рижков, який відповідає за блокпост у місті Любешів в напрямку Дорогуська у неділю, 11 травня, - повідомили у прес-службі організації.

«Рижков розповів, що авто «Шевроле Лачетті» сірого кольору не зупинилося біля знаку «СТОП», яке стоїть на блокпості у Любешові. Як тільки міліціонери побачили це, одразу спинили авто», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вимагали у водія посвідчення особи, на що він представився суддею і вручив їм своє професійне посвідчення, яке, як виявилося, належить судді Віталію Ковтутненку. Разом із суддею була пасажирка.

Міліціонери вимагали у нього документи на авто. Ковтутенко відмовлявся надавати їх, мотивуючи свою відмову неправомірною зупинкою його авто.

Тоді самооборонівець Сергій Рижков сказав, що зараз візьме фотоапарат для фіксації цієї ситуації на відео. На що Ковтунекно відреагував різко: закрив вікно та втік із місця інциденту.

«На блокпості стоїть знак. Він мав зупинитися, але не зробив цього», - заявив Рижков.

За даними «Волинської Самооборони Майдану» авто, на якому їхав суддя Ковтуненко належить йому.

Наразі очікується реакція міліціонерів щодо вчиненого правопорушення.

Нагадаємо, Віталій Ковтуненко був слідчим суддею у кримінальних справах проти чотирьох активістів Євромайдану Майї Москвич, Ігоря Гузя, Володимира Бондаря та Миколи Собуцького.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В шию гнати вже давно пора таких службовців з посад.....
Відповісти
водійські права позбавати на 3 роки і максимальний штаф виписати
Відповісти
я сам з Любешова і Дорохуйська не знаю
Відповісти
та всі волинські судді давно чекають на камеру в маневичах -ковтуненко філюк івасюта та вся банда в мантіях
Відповісти
Ти, "Козел" - "Савчук" незабаром Сам туди сядеш, в Маневицьку колонію!!!)))
Відповісти
Молодці, оперативно. А ще прибрати один комент про Дорохуйськ
Відповісти
а все таки мені кажеться, що це поблизу Любомля а не Любешова
Відповісти
а може всі собі понакладаємо мішки посеред дороги і будем автівки пиняти?
Відповісти
У вас нема інших тем для писання статей... люди в країні гинуть,кров проливається!! А самооборонівці суддю зловили.. Страшний злочин-не зупинився на знак стоп. Ви злочинців ловіть!!! Вбивць!!! Віталія Володимировича знаю особисто. Хороша людина,завжди відгукнеться на горе і проблеми інших!!
Відповісти
А це точно писав сам Ковтуненко. Він думає що він такий.
Відповісти
Ковтуняра - ще той виродок. Своїми рішеннями забирає в людей квартири. Через рішал-виконавців купив хату, в якій є чужі речі, не дає їх забрати власниці. Прикривається зв'язками з Києва.
Відповісти
Пан Ковтуненко.Покрывает и такого прокурора как Корнесюка а также многих ментов таких как Боярчук ДВ..ит.тд.Этот падонок не однократно просил приводить ему все больше и больше задержаных для того что бы давать ему возможность сажать как можно больше!Просим убрать его или МЫ как будующее региона.Уберем это дерьмо и повесим как это делают наши предатели-чечены!Повесить на столбе !!!вот что с таким супер судьей.
Відповісти
Згідний! Ковтуненко ще той шипелявий падлюка!Принциповий тільки там де йому вигідно.Коли вже його копняками виженуть.
Відповісти
Нехай такі Ковтуненки, Квятковські і їхні діти поїдуть трохи на схід і там повоюють, а нашим дітям хватить захищати таких бандітів суддівГнати від посад Подивіться на їх сьогоднішні зарплати За що вони їх отримують. За те що сидять на наших шиях і ми на них працюємо. Зарплату судді = середньо по Волині 3тисячі і не копійки більше.
Відповісти
Ризикну припустити один із можливих подальших варіантів розвитку даних подій. Отже, суддя Ковтуненко якимось своїм судовим остаточним рішенням (яке, звісно ж, оскарженню не підлягає) визнає знак «Стоп» винним у вчиненні даним водієм адміністративного правопорушення. Та притягне такий знак до юридичної відповідальності у вигляді зобов’язання знак… самодемонтуватися.:-) А якщо чесно, Віталію Володимировичу, Вам пора б уже помічати знаки як фізичні, так і метафізичні. Хоча, нібито, Вам ще немає і 50 років, але, схоже, із зором у Вас вже виникають серйозні проблеми. Позавчора Ви не помітили знак, а завтра можете не помітити і пішохода на пішохідному переході. Я вже мовчу про обачність з Вашого боку при виконанні своїх прямих службових обов’язків – застосуванні норм матеріального і процесуального права. Може, Господь, посилаючи Вам знаки на кшталт «Стоп» на автомобільному та й узагалі життєвому шляху, хоче Вам щось важливе сказати? Може варто нарешті зупинитись і подумати про відставку із займаної посади? Будьте ласкаві, напишіть заяву. Зробіть як мінімум один по-справжньому чоловічий і гідний поваги вчинок – повісьте мантію на цвях!!! Дайте нарешті привід для свята не лише для херсонських адвокатів і юристів (які за чутками тиждень пили з радості, що Вас перевели суддею до Луцька), а й для волинських.
Відповісти
Ви запитайте Рижкова чи порушує він пдр?
Чому не звертають увагу на машини, припарковані на тротуарах?))
Відповісти
Останні новини
Волинський суддя втік від міліції і «Самооборони»
11 травень, 2014, 16:00