Українські силовики ліквідували низку блокпостів на Донбасі

Українські силовики ліквідували низку блокпостів  на Донбасі
Знищені всі блокпости операції в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області. Така операція була запланована.

Про це повідомляє прес-служба МВС, - пише Українська правда.

«Сьогоднішні активні дії сил антитерористичної операції в районі Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману Донецької області були плановими», - сказано в повідомленні.

«Знищені всі блокпости терористів на підступах до Красного Лиману, блокпост безпосередньо в межах міста Слов'янська - в районі комбікормового заводу, де проходив сьогодні швидкоплинний бій. Також знищений блокпост терористів у районі Андріївки біля Краматорська. Втрат із нашого боку немає. Втрат серед мирного населення немає. Втрати серед терористів встановлюються», - зазначили в МВС.

Крім того, в МВС повідомили, що під час нічного обстрілу нацгвардії в районі Телевежи в Словянську, обстріл позицій силовиків проводили бойовики, застосовуючи міномет.

«Було зроблено вісім пострілів із міномета, під прикриттям житлових будинків. У результаті перестрілки атака на телевежу не вдалася. Двоє бійців із нашого боку легко поранені (контузія і легкі осколкові поранення)», - зазначили в МВС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блок-пости марсіан? Чуваки - схаменіться!
Відповісти
О том, что "знищені всі блокпости", сообщения идут чуть не через день. Они там что - размножаются?)))))
Странно другое - чем больше сообщений об уничтоженных на Востоке блокпостах, тем больше известий о появлении все новых и новых на Западе. Загадочное какое-то совпадение!)))))
Відповісти
Кстати, в результате "активних дій сил антитерористичної операції" по состоянию на 19.00 в Константиновке "сепаратисты-террористы" разжились еще двумя совершенно целенькими БРДМ с крупнокалиберными пулеметами и полным боекомплектом.
Відповісти
Останні новини
Українські силовики ліквідували низку блокпостів на Донбасі
11 травень, 2014, 16:45