Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванка Горощук

Стильний Луцьк. Портрет дня:  Іванка Горощук
Іванка Горощук, студентка, 17 років

У нашій рубриці «Стильний Луцьк» сьогодні на ваш розсуд стиль студентки Іванки – веселої, позитивної дівчини, яка любить яскравість. Вона навчається у Вроцлаві, у майбутньому, можливо, буде дієтологом. Чому можливо? Бо поки шукає своє призначення.

Має хобі танці, багато років танцювала у «Волинянці». Також дівчина фотографує, а ще займається візажем.

Іванка слідкує за модою, каже, час від часу читає американських модних блогерів.

«Стиль для мене – це те, що має вирізняти людину. Людина повинна експериментувати. Вчора я одягнулася в спортивне, сьогодні в чорне, а завтра в яскраве. Люблю в погану погоду, наприклад, одягнути щось яскраве, щоб вирізняти, на що на мне перехожі часом дивно дивляться (сміється). Але я маю свою думку і одягаю те, що подобається», - розповідає дівчина.

Варто зауважити, що на відміну від наших попередніх учасників для Іванки зручність не головне – для неї куди важливіше, аби одяг чи взуття гарно на ній дивилися. Навіть якщо дуже високий каблук, але туфлі гарні – дівчина їх взує.

На фото наша героїня одягнена у куртку, сукню, взута була у мокасини, які замовляла в інтернеті, марок усіх не згадала. Свій весняний образ Іванка урізноманітнила окулярами, сумкою, сережками та перснем.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Весняний, гарний та цікавий образ. Але зараз, саме такі принти у вигляді квітів не є ультрамодними, вони були в тренді кілька сезонів тому.

Куртка вносить в образ яскравість та цікавість. Каблучка теж дуже гарна та стильна, поєднується із малюнком на сукні. Взуття підходить. Однак сумка не є гармонійною до образу.

Можна підсумувати, що look милий та романтичний.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 39
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
норм маса
Відповісти
Quadratisch, praktisch, gut!)
Походити з півроку в спортзал, скинути декілька кіло і буде цукерочка - не те, що всякі худосочні моделі з відсутніми вторинними статевими ознаками.
Відповісти
ти певно сам від вітру хилишся
Відповісти
Дівчина миленька, одяг гарний, але не для неї! Ну для чого свої далеко не ідеальні ноги так візуально вкорочувати і додавати їм ще більшого об'єму? Що тут гарного??? Вона виглядає квадратненькою із-за невдало підібраних речей. Дівчата, навчіться поєднувати моду з особливостями своєї фігури, зросту та вигляду. Стиль- це вдале поєднання модних речей, а не те, що ми бачимо в більшості героїв рубрики!
Відповісти
Я б виправила...
Стиль-це вдале та гармонійне поєднання свого смаку, внутрішньої гармонії та класики у моді з сучасними речами(трендами).
А так підтримую даний коммент!
Відповісти
так би і з"їв
Відповісти
гарно)
Відповісти
гарненька дівчинка але трохи квадратненька
Відповісти
Мила дівчинка, пончик з медом. І, очевидно, абсолютно без комплексів. Мрія моєї далекої юності. Тільки якби на ту ніжку та красиві модельні туфельки, а то виглядає, ніби взута в китайські довбані з дерева сандалі (такі носили китайські дівчатка, аби була витонченою нога).
Відповісти
миленьке дівчатко але лише до плечей а далі товстунка в майбутньому так не можна
Відповісти
Красотка Іванка!!
Відповісти
Прикольний пупсік
Відповісти
Точно без комплексів)Дівча миле,але одяг зовсім їй не пасує..
Відповісти
В майбутньому дієтолог...О_О???!!!!!!мені здається спочатку варто над своєю неідельною фігурою попрацювати, а потім вчити та давати поради іншим!!!
Відповісти
Дієтолог з неї поганенький) хто до неї звернеться, якщо гляне на її розміри. Дійсно, шукай далі своє призначення) та і для танцю крупновата....а якщо в загальному, то дівчинка миленька і навіть все було б непогано, але дійсно, взуття зробило образ надто грубим(
Відповісти
Чого є такі злі коментатори? Пишете товстунка? Ще товстих не бачили . Поїдьте в США і побачите 120 кілограмових. Гарне обличчя, їй тільки 17 років. Нормальна фігура. Вона ще росте. Але до цього образу більше підійшли б елегантні туфлі.
Відповісти
"Вона ще росте" - вы имели ввиду вширь?
Зачем в Америку ехать? Далеко идти не нужно, вот наглядный пример.
Я понимаю, вы хотите ее защитить, но в этом случае правду не скроешь.
Відповісти
"Вона навчається у Вроцлаві, у майбутньому, можливо, буде дієтологом", - першим клієнтом має бути сама
Відповісти
Їй би в спортзал трохи походити
Відповісти
Стиль милий,але не для такої дівчинки,їй потрібне щось таке,що "зменшує її",а не навпаки.
І ще - якщо вона навчається у Вроцлаві то яким боком вона зараз у Луцьку? навчання то в повному розгарі.Напевно зрозуміла що дієтолог не її призначення
Відповісти
Важко сказати хто тут більше напартачів- героіня, чи fоtограф. Явний промах зі взуттям, але ИМХO, чому настільки не виграшно для себе сfоtографована ця дівчина?
Відповісти
дарую тобі українських пару букв - фффффффффф, ттттттттт
бери мені не шкода
Відповісти
Шикарно. Дякую за букви Презент. З мене також щось буде. Згодом
Відповісти
Обговорювати стиль і обговорювати дівчину - це різниця. От би глянути на вас, писаки. Хочеться сподіватися, що всі ви ідеально виглядаєте - і фігурами і стилем.
Відповісти
Будь уверена и с фигурой и со стилем у многих все ok. Просто они любят писать гадости, как я. Читать интересней)))
Если в коментах будут только сахарные сопли - никто читать не будет)
Відповісти
Суцільний несмак!!! Все не "в тему"! Терміново -20 кг і все можна буде виправити! Єдине - миленьке личко - заслуга батьків! Копитця зняти терміново!
Відповісти
на масі, скоро наверно на сушку
Відповісти
Ох і обісрали( вибачте на слові) дівчинку. Не можна так говорити"Повстуха", " в спортзал", "схужни"... заженете діболаху в страшні комплекси. Але ,якщо включити мізки і подумати, то напевн кожен із вас знає таку людину,яка просто фізично не може схуднути,як би не стралась. причин може бути безліч - хвороба, гармональний збій і т.п. Не будьте такі жорстокі.
Що до стилю, це вже окреме питання...Кеди на смітник; платтячко- жах, виглядає якось пошло- в топку.
Відповісти
це не мокасини,а кріперси.
Відповісти
Сміливий, класний образ! Все дуже мило і навіть каблучка в тему до всього!
Відповісти
Ой, біда знову...
"Весняний, гарний та цікавий образ. Але зараз, саме такі принти у вигляді квітів не є ультрамодними, вони були в тренді кілька сезонів тому."
ВСЕ З ТЧНІСТЮ НАВПАКИ)))
У МОДІ,шановна так звана "дизайнер" села Боратин...=)!!!
Відповісти
А ВОНА ЗАВЖДИ ВІДСТАЄ НА РОКІВ 2-3 У МОДІ
Відповісти
мені взуття абсолютно не підходить!!!!!!!
а без нього образ досить милий і ніжний
Відповісти
Взуття зовсім не підходить!!!!
А так без нього образ досить мили і ніжний
Відповісти
до вашого відома, ця дівчина наполегливо працює над собою, займається спортом. не всім дана класна фігура від природи. вона дуже доглянута і гарна, подумайте, якби не генетичні особливості, вона б дозволила собі мати таку фігуру? думаю, ні. до того ж, дуже приємна в спілкуванні, знаю її особисто.

тут стало модно обговорювати персонажа, а не стиль. а образ класний. якраз коли вона доб*ється свого і схудн, він буде виглядати на ній просто прекрасно.
респект Іванці!
Відповісти
Хі, панна подобається.
Одяг - ні.
Відповісти
Кілька раз бачила її на вулицях міста.Дівчина доглянута,охайна і приваблив!:))
Відповісти
Wendy and Rick, we have been not really referring to Atmosphere for INTERNET SERVICE PROVIDER, we live basically dealing with Sky's software program they will offer you to customers which have the high speed broadband network called Sky By means of Broadband' which can be harming our own bandwidth. There exists absolutely nothing drastically wrong with Skies being an ISP in terms of now i'm knowledgeable.
cheap beats by dre http://greensburgracquetclub.com/cheap-beats-by-dre.php
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Іванка Горощук
12 травень, 2014, 13:00