Після закінчення сезону буде серйозна розмова з футболістами, - тренер «Волині»

Після закінчення сезону буде серйозна розмова з футболістами, - тренер «Волині»
Після закінчення сезону буде дуже серйозна розмова з усіма футболістами, - каже cтарший тренер "Волині" Володимир Дикий.

Так він прокоментував результат матчу з "Севастополем", який "хрестоносці" програли.

"Ну що сказати: як ми тренери не хотіли достукатися до їхніх сердець, до їхніх мізків, так нічого з того не вийшло. Вони слухають, роблять вигляд, що все розуміють, а коли виходять на поле, то грають зовсім по-іншому", - цитує Дикого клубна прес-служба.

"Не знаю, про що вони думають?.. Можливо про те, що вже стали великими футболістами. Найгірше - немає характеру. Це була остання домашня гра в чемпіонаті, ми стількі програвали у попередніх матчах... Суперник був такий, що могли в нього виграти, але знов програли", - додав він.

Водночас тренер не знімає з себе відповідальності за поразку і прогнозує серйозну розмову з футболістами.

"Своєї вини за поразку я не знімаю, але ти говориш футболісту грати персонально, а нам через цю помилку забивають... Якщо по грі, то "Волинь" показала той футбол, на який на даний час здатна. Переломити себе вони вже не можуть. Після закінчення сезону буде дуже серйозна розмова з усіма футболістами. Залишаться ті, хто хоче грати за "Волинь", хто хоче її прославляти а не соромити. Ще у нашій історії не було такої серії поразок", - мовив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще розігнати таку команду ніж позорити всю Волинь
Відповісти
Я, болельщик"Волыни" со дня основания команды, сейчас живу за границей, смотри все игры родной команды по телевизору или в интернете. Скажу чесно за 54 года, такой безвольной и безалаберной команды у нас никогда не было. Непонятно, что делают на поле- Мемешев, Гошкодеря, Немчанинов, Скоба,да и все остальные, даже Симинин- боец и тот в игре с " Севастополем" не понятно вочто играл. Согласен с Дмитрием разогнать к чёртовой матери( извините за грубость). Пожалели бы хоть Виталия Владимировича, дай ему Бог здоровья.
Відповісти
Останні новини
Після закінчення сезону буде серйозна розмова з футболістами, - тренер «Волині»
12 травень, 2014, 06:55