На полицях магазинів - новий продукт*

На полицях магазинів - новий продукт*
Компанія ПАТ «Луцьк Фудз», до якої входить ТМ «Руна», розпочала виготовляти натуральні соуси у скляних пляшках ємністю 235 мілілітрів.

ТМ «Руна», яка у жовтні 2014 року відзначатиме 15-річчя свого створення, представлена широкою гамою бакалійної продукції: томатні соуси і пасти, аджики і гірчиці, кетчупи, соєвий соус, столовий та натуральні оцти, натуральні соуси.

Єдиний український виробник соусів у пляшці пропонує 100% натуральний продукт, конкурентоздатний на ринку за якістю, ціною, асортиментом. Продукція не містить барвників, консервантів, генетично-модифікованих компонентів.

Рекомендована виробником роздрібна ціна – 12.06 грн.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я живу неподалік заводу, і маю можливість спілкуватись з працівниками. Всі роки існування завод приймав яблука незовсім якісні і робив з них томатний соус. Невже керівництво знайшло постачальників з Херсону де беде купувати помідори за ціною яблук. Хто знає рецептуру виготовленя томатного соусу та ціну на помідори той визнає що в таку ціну на товар без яблук не вкластис!
Відповісти
Працювала на Руні 3 роки-які там помідори-всі без виключення соуси на італійській сировині-томаткна паста у великих бочках приходить!
Відповісти
А томатна паста італійського виробництва з чого по-вашому? з макаронів?
Відповісти
томаткна паста у великих бочках приходить з КИТАЮ, К_И_Т_А_Ю.
Яка в час ночі Італія чи Херсон.
Тюбик того блатного соусу вартував би 12.06 євро а не грн, якби це відповідало тому шо пише якась підставна бухгалтер-катя з руни
Відповісти
ні,з песто)))
Відповісти
...з помідорів + хім.добавок,щоб довше лежали...Зроби сам,з помідорів,вирощених на своєму городі...і тоді скажеш ЧИ НЕ З МАКАРОНІВ.Тобі ж немає потреби виготовляти 1 тону,вистачить і 10 кг. помідорів...А дурного - НЕ ПИТАЙ!
Відповісти
Останні новини
На полицях магазинів - новий продукт*
13 травень, 2014, 11:00