На Волині - новий головний комунальник

На Волині - новий головний комунальник
На Волині вже майже місяць нове начальство в департаменті ЖКГ та управління освіти та науки облдержадміністрації.

Так, як повідомили в ОДА, від середини квітня головним комунальником Волині працює колишній заступник директора державного комунального підприємства "Луцьктепло", член ВО "Батьківщина" Дмитро Дубняк.

В управлінні освіти та науки 17 квітня начальником призначили Валентину Загреву.

Раніше вона працювала заступником начальника цього управління.

Цікаво, що раніше працівники управління просили голову ОДА Григорія Пустовіта повернути колишнього начальника Олександра Хомича, а працівники культурних установ та закладів регіону ратували за заступника Юліана Таранчука.

Попри обіцянки нової влади громадські слухання щодо Дубняка та Загреви не проводилися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бігае з місця на місця як та прос... вибачте на слові.
Відповісти
Там взагалі щось "мутять" Дубняк с Пустовітом і токого "двіжняка" ще ніколи не було! Якщо він "комунальник", то чого сидить не в кабінеті в управлінні, а розсівся в одному з найкращих кабінетів ОДА на 2-му поверсі? Чому виконує всі обов'язки як помічник голови і вся документаця через нього проходить? Майже всі дії Пустовіт робить з "одобрямс" Дубняка! Це що таке творять?!
Відповісти
А кого цікавить думка народу, про які громадські слухання Ви говорите в наш час гроші вирішують усе.Загрева як вихор пронесеться по всіх, знищить кожного хто в неї стане на дорозі. І куди ми так дойдемо де демократія, де вибір народу. Це ненормально коли такі люди будуть при владі. Зробили один майдан, то ....
Відповісти
Ще народ буде начальників управлінь обирати? Вам вже взагалі все затьмарило?
Відповісти
А ЩО? нехай понабирають бездар які тільки і вміють що кричати і вікна бити , тоді побачим що вони вже накерують
Відповісти
Ці бездарі, якщо не помітили, вже керують. Хомич хороша кандидатура, Таранчук теж, но Загреба)??????
Відповісти
ну а я вам про що кажу ??? я побачу що вони накерують за пару місяців. ну дай бог вибори пройдуть то все зміниться
Відповісти
Бог треба писати з великої букви, а от коли покерують, то тоді можете робити висновки. А зараз - коли людна немає що сказати, вона переходить на особистості.
Відповісти
Ні не затьмарило, але дуже сподівають що скоро все проясниться. Дай Бог.
Відповісти
Я можу сказати наступне: Валентина Загрева кандидат педагогічних наук, в управлінні освіти працювала заступником 7 років, до того спеціалістом, простим вчителем і т.д. користується повагою серед освітян та в колективі. Громадські слухання ініціює громадська спільнота, якщо не бачила людини при виконанні обов'язків у певній сфері, Освітяни вдало співпрацюють з Загревою і дуже поважають, Вона найоптимальніша кандидатура на посаду начальника управління, бажаємо їй учпіхів і вдалих управлінських рішень. Щодо Таранчука, то він і не рвався на посаду начальника, працює собі спокійно, а провокації, щодо його підтримки мабуть опубліковувались навмисне (не виню ВолиньПост, а окремих осіб) щоб стикнути лобами двох порядних людей.
Відповісти
Ще за Хомича скажу: ВІН ПІШОВ БО ТАК ВИМАГАЛА ПОЛІТИЧНА СИТУАЦІЯ! І перестаньте писати, чого підписувались за Хомича - підписувались бо звикли до нього!!! Це аж ніяк не значає, що ми проти Загреви, вона заслуговує на посаду начальника!
Відповісти
Вм маєте якісь кращі проекти для розвитку освіти області, оголосіть будь-ласка. Не нормально анонімно критикувати і переходити на особистості.
Відповісти
Довго думали щоб таке написати? Маєте що сказати - наводьте аргументи і підпишіться, чи Вас звати Народ?
Відповісти
От мені ото цікаво які заклади регіону підтримували Таранчука? ІМХО Він в начальники не рвався працює спокійно а хтось взяв і спровокував ситуацію. Керує в нас зараз Загрева і ми її підтримуємо.
Відповісти
То навіщо Ви ставили свій підпис за підтримку Хомича, якщо так добре із загревою?
Відповісти
А тобі розумнику не здається що вже все прояснилось? Хочеш щось сказати наводь аргументи під власним ім ям.
Відповісти
А то ви лохі стояли на майданах для того, щоб пропхнути до влати тих, кого бачите перед собою.
Задоволені???
Чому жалієтесь тепер, і висловлюєте своє невдоволення
Ви думали скинете Яника і нова влада буде народ слухати???
Відповісти
А можна тут написати в статті де працював Дубняк і де його заслуги перед людьми чи державою??
Що дійсно пишуть що він більше Пустовіта там вирішує))
Відповісти
неможна по Пустовіт на ВП обідиться )))
Відповісти
А які заслуги Загреви перед новою владою, вона ж була заступником при Януковичу, як проявила свою опозиційність?
Відповісти
Вона була заступником ще при Романюку. А професіоналів при владі Януковича не так просто було звільнити особливо якщо вони мають підтримку в колективі.
Відповісти
а чому ж такі професіонали і заслужені громадські слу хання не пройшли?
Відповісти
Значить пройшли? Я чула про призначення цих керівників наприклад давно. Був вжже час обговорити навіть на рівні Міністерств наприклад
Відповісти
"цих керівників" до Дубняка ніяк не відноситься, бо це ніякий не керівник, а справжній пройдоха! Це зайвий раз підкреслює хто у тому БЮТі зібрався!!!
Відповісти
За Дубняка не знаю, але не треба так грубо))) Знаю точно що начальник управління освіти призначається обов'язково за співбесідою в МОН України
Відповісти
Яка громадська організація організовувала слухання? Писати кожен вміє. Нащо організовувати слухання для людини яка управляє освітою області в 3 рази довше попереднього начальника.
Відповісти
Та ваша загрива ЖОДНОГО ДНЯ ВЧИТЕЛЕМ НЕ ПРАЦЮВАЛА ДІТЯМ В САДКУ НОСА ПІдтерала А ДАЛА ХАБАРА ТОЙ НАЧАЛЬНИК СТАЛА гидко за нашу нову продажну обласну владу
Відповісти
Дубняк аферист і думаю,що скоро його винесуть разом з Пустовітом на вилах.
Відповісти
Дубняк давно повинен сидіти на нарах,а його у владу позорище новій владі за що гинули на майдані за пройдоху дубняка???????!!!!
Відповісти
Слава Україні, дорогі Українці!
В цей момент, коли в реальному житті Росія нападає на Україну, на її територіальну цілісність, вона насмілилась атакувати і інтернет версію нашої неньки!!! Реєструйся за посиланням: http://www.erepublik.com/en/referrer/B+O+P+O+H

стань патріотом України та відбий ворожу атаку!

Це не тільки гра, адже в ній присутня інтернаціональна складова. Своїми діями Росія хоче зганьбити українську націю на теренах інтернет простору.
Це не тільки гра, адже в ній присутня інтернаціональна складова. В грі Ви зможете знайти нових друзів не лише в Україні, але й поза її межами.
Пам’ятай, ти потрібен Україні!! Захисти честь і славу своєї батьківщини!!

(залишайся в грі деякий час, і тебе знайдуть та допоможуть)
Відповісти
Шановні модератори! Перепрошую за анонімність, але колектив управління освіти не підтримує Таранчука, токож його не підтримують представники обласних установ! Вся справа в тому, що призначення начальником Таранчука було б вигідним саме для Хомича О.С., він би взяв його заступником (так як він колись був в батьківщині, але насправді підтримував регіонівську політику Хомича), а патріотично-налаштована Загрева не допустить регіонала до керівництва, от і весь секрет, і листи Вам на електронну адресу відсилались саме з цією метою. Якщо візьмете до уваги цей коментар, незважаючи на анонімність, зробите велику послугу для освітян. Дякуємо. Ще: працівники управління підписувались в підтримку Хомича в більшості боячись звілнення, тому що випадки звільнень через непідтримку політики Хомича мали місце раніше.
Відповісти
Останні новини
На Волині - новий головний комунальник
12 травень, 2014, 12:42