Вибух 9-поверхового будинку в Миколаєві. ФОТО

Вибух 9-поверхового будинку в Миколаєві. ФОТО
У Миколаєві вибухнув дев'ятиповерховий будинок. Вибух стався в житловому будинку в мікрорайоні "Намив" у Заводському районі міста.

"Вибухом зруйновані два поверхи, пошкоджено багато квартир. Фактично шматок будинку відірвало вибуховою хвилею. Майданчик біля під'їзду будинку завалена уламками від стін. Тепер є задимлення і спостерігається пожежа. На місці працюють бійці ДСНС, і правоохоронці. Про загиблих або травмованих ще не повідомляється", - зазначили в миколаївській міліції, пишуть
Fakty.ictv.ua.

Водночас місцевий сайт Новости-Н повідомляє про подробиці трагедії. Приблизно о 12:50 у 3-му під'їзді 10-поверхового будинку по вул. Лазурна, 40 стався вибух. В результаті повністю зруйновано три поверхи.

Частково обрушилася сходова клітка і крім того уламками завалило вхідні двері під'їзду, тому багато людей виявилися заблокованими.

В під'їзді і у деяких сусідніх будинків вибуховою хвилею вибиті вікна. Уламки від вибуху розлетілися на відстань 50-70 метрів.

В даний час рятувальники намагаються розблокувати двері під'їзду, щоб випустити жителів. Чи є людські жертви, поки невідомо.

Роботами на місці керує в.о. міського голови Юрій Гранатуров. На місці зруйнованих квартир третього поверху, а також з вцілілих квартир йде дим: очевидно, почалася пожежа. Пожежники гасять пожежу.

До місця події підтягнуто 5 автомобілів «швидкої допомоги». Бригади чергують на вулиці в очікуванні постраждалих.

Причина вибуху поки невідома. Попередньо, це вибух побутового газу. Однак газовики перевірили газову магістраль і жодних витоків не виявили.

На місце події прибули також губернатор області Микола Романчук, голова облради Тарас Кремінь, прокурор Заводського району Сергій Поліщук.

Надійшли і перші відомості про постраждалих: дитина госпіталізована в обласну дитячу лікарню. За свідченням очевидців, травми у дитини не важкі. Також з гіпертонічним кризом госпіталізована жінка похилого віку, яка проживає в цьому будинку.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Миколаїв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибух 9-поверхового будинку в Миколаєві. ФОТО
12 травень, 2014, 14:23