«Донецька республіка» оголосила війну Україні і просить Росію ввести війська

«Донецька республіка» оголосила війну Україні і просить Росію ввести війська
Співробітник Головного розвідувального управління Російської Федерації Ігор Гиркін, відомий під псевдонімом «Стрєлков», проголосив себе «верховним головнокомандувачем Донецької народної республіки».

Він видав перший «указ», який розповсюдив у вигляді листівок у Слов'янську та Краматорську, - пише Zaxid.net.

Указ «верховного головнокомандувача Донецької народної республіки» подаємо текст повністю:

«У зв'язку з проголошенням незалежності Донецької народної республіки та з метою захисту населення від зовнішньої агресії постановляю:

1. Перепідпорядкувати мені як верховному головнокомандувачу ДНР всі постійно дислоковані на території республіки військові формування, органи безпеки, міліції, митниці, прикордонні служби, прокуратури, а також інші воєнізовані структури. Командири відтепер виконуватимуть мої накази і розпорядження.

2. Ввести на території ДНР режим контртерористичної операції, у рамках якої всі бойовики українських неонацистських угруповань (т. зв. «Національної гвардії», «Правого сектора», «батальйону Ляшко» та ін) підлягають затриманню, а у разі збройного опору - мають бути знищені на місці.

3. Правоохоронним органам республіки забезпечити кримінальне переслідування ватажків київської хунти та інших осіб, причетних до підбурювання, організації та здійснення масових вбивств на території ДНР: І. Коломойського, В. Наливайченка, А. Парубія, А. Авакова, Ю. Тимошенко, А. Турчинова, А. Яценюка, О.Ляшка, А. Артеменка, а також громадян США Дж. Бреннана, В. Нуланд, Дж. Псакі.

4. Всі солдати і офіцери Збройних сил, внутрішніх військ, СБУ, МВС та інших воєнізованих структур України з цього моменту вважаються тими, які незаконно перебувають на території ДНР. Протягом 48 годин вони зобов'язані присягнути на вірність ДНР або покинути її територію. Всім, хто перейшов під командування влади ДНР гарантується збереження військових і спеціальних звань, грошового забезпечення та соціальних гарантій (за умови непричетності до скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів).

5. Беручи до уваги надзвичайний характер ситуації в країні, розв'язаний київською хунтою, геноцид донецького населення та загрозу інтервенції з боку НАТО, звертаюся до Російської Федерації з проханням про надання ДНР військової допомоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідеотизм звичайний. Книга "Проста зоологія".
Відповісти
Українці!!! Хто думає головою. Зверніть увагу і запамятайте,хто і кому оголошує війну.Щоб не казали,що вбивають мирне населення.
Відповісти
Текст не збігається
http://espreso.tv/news/2014/05/12/komanduvach_armiyeyu_dnr_stryelkov_vviv_na_donbasi_rezhym_kontrterorystychnoyi_operaciyi
Відповісти
Идиотизм! Просто ужас!
Відповісти
Коли пройде час та Донбас,Луганщина,Одещина та інші регіони набудуть статусу відокремленних теріторій від хунти,то митці побудують меморіал Майдану з ім'ями вбитих хлопців за їх незалежність.Слава Майдану!Героям Майдану Слава!
Відповісти
І. Коломойського, В. Наливайченка, А. Парубія, А. Авакова, Ю. Тимошенко, А. Турчинова, А. Яценюка, .-До страти!!))
Відповісти
своя доля: кому в гейропу, кому з ним не по дорозі....
Відповісти
Эта мулька еще с утра гуляет по всемирной паутине наравне со сказом о "государственном перевороте" в Донецке. Желтым журношлюшкам все равно что писать и без разницы какие глупости печатать и перепечатывать - лишь бы денежки капали.
Відповісти
Журналісти пишуть з помилками)))) то українською ( І. Коломойського), то російською ( А. Турчинова.....давно Александром Турчинова величаєте?))))
Відповісти
Знову, це цитата з "документу" "ДНР"
Відповісти
я його називаю самозванцем...
Відповісти
Першим у списку Коломойський. Видно хто всім заправляє!!!
Відповісти
я вас що - сексуальне збочення?
Відповісти
Останні новини
«Донецька республіка» оголосила війну Україні і просить Росію ввести війська
12 травень, 2014, 16:10