Група луцьких депутатів підтримала Порошенка*

Група луцьких депутатів підтримала Порошенка*
Депутати Луцької міської ради з групи «Рідне місто» заявили про свою підтримку кандидата на пост глави держави Петра Порошенка.

Про це вони повідомили 13 травня під час прес-конференції.

Вслід за відомими політиками, як Віталій Кличко, Юрій Луценко, Микола Томенко депутати Луцької міської ради з групи «Рідне місто» вирішили підтримати кандидата на пост глави держави Петра Порошенка. Сім обранців громади, а саме Євген Ткачук, Роман Романюк, Микола Яручик, Анатолій Бірюков, Іван Корчук, Анатолій Пархом’юк та Олександр Пиза озвучили відповідну заяву.

«У цей не легкий для України час нам всім потрібно згуртуватись. Ми усвідомлюємо, що зараз нам потрібен сильний лідер, який готовий приймати жорсткі та конкретні рішення в управлінні державою. Саме тому, ми вирішили висловити свою підтримку під час виборів Президента України, які відбудуться 25 травня кандидату Петру Порошенку», - зауважив Євген Ткачук.

«Ми вважаємо, що його програма дійсно дозволить усім нам жити по-новому. Тож беззаперечно підтримуємо основні принципи,зокрема дати відсіч усім спробам поневолення народу російськими агресорами, проведення реформування місцевого самоврядування, запровадження безвізового режиму, зберігати систему спрощеного оподаткування, розвивати аграрну галузь», - зауважив Євген Ткачук.

Його колега Микола Яручик додав, що йому імпонує бажання Петра Порошенка провести реформу місцевого самоврядування й децентралізувати владу.

«Не правильно, коли чиновник в Києві, який ні разу не був у Луцьку вирішує чи потрібно провести нам реконструкцію проспекту Волі, чи ні, а відповідно й ставить підпис на виділення, чи відмову у виділенні фінансування на це.
Також, вважаю позитивною ідеєю формування місцевої влади за мажоритарним принципом», - заявив Микола Яручик.

Депутат Анатолій Пархом’юк вважає, що цього року в перше в історії Україна може мати Президента вже у першому турі.

«Петро Порошенко – сильний лідер, який може об’єднати Україну. Саме тому порадившись ми вирішили підтримати його», - пояснив депутат.

Роман Романюк додав, що одна з ідей Майдану – згуртування усіх українців.

«Тисячі людей скандували гасло: «Лідера», коли три представники найбільших політичних сил стояли на сцені. І не багато хто все ж спромігся поступитись власними амбіціями на користь наших громадян. Петро Порошенко – це той лідер, який здатний об’єднати не лише Україну, а й політикум. Його підтримав Віталій Кличко, Юрій Луценко, Микола Томенко та низка потужних громадських та політичних організацій. Тож і ми, депутати міської ради, хочемо довірити йому своє майбутнє», - мовив він.

Тож, депутати закликали усіх прийти на вибори 25 травня та проголосувати за кандидата Петра Порошенка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який сильний лідер? ви впевнені ,що це про Порошенка, що саме він об"єднає країну , а не роз"єднає її?
Відповісти
тепер не голосуватим за Порошенка бо базар подарять горгуту !
Відповісти
Ви шо? А як же Юля??? Кидаєте таку хорошу жіночку.
Відповісти
После того, как рейтинг Тимошенко упал до третьего места среди кандидатов в президенты Украины, ей уже не остается ничего другого, кроме как снять свою кандидатуру с выборов и прекратить нагнетать ситуацию своей истерикой.

Ведь она все равно не способна ни к какой продуктивной государственной деятельности. Это уже немолодая женщина, ей 53 года, уже пора думать о том, как пенсию оформлять, а не о президентских выборах.
Відповісти
Останні новини
Група луцьких депутатів підтримала Порошенка*
13 травень, 2014, 15:05