Волинські нардепи знову кнопкодавлять. ФОТО

Волинські нардепи знову кнопкодавлять. ФОТО
На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради від початку спікерства Турчинова, депутати встановилит рекорд за кількістю кнопкодавів.

Кореспондент ЧЕСНО у парламенті зафіксував факти неперсонального голосування з боку народних депутатів, - пише 24.tv.

Зокрема на кнопкодавстві попалися нардепи з Волині Григорій Смітюх (позафракційний)та Микола Мартиненко («Батьківщина»).

Разом з ними натискали кнопки за себе та за сусідів: Юрій Крук («Економічний розвиток») - двічі, Олександр Васильєв (Партія регіонів), Таріел Васадзе («Економічний розвиток»), Антон Яценко («Економічний розвиток»), Сергія Кацуба («Суверенна європейська Україна»), Андрій Іванчук («Батьківщина»), Микола Кучерук («Батьківщина»), Денис Дзензерський («Батьківщина»).

Після обрання спікером парламенту Олександра Турчинова, рух ЧЕСНО зафіксував 4 регіоналів, 7 комуністів, 11 представників фракції ВО «Батьківщина», 10 депутатів з «Економічного розвитку» та 6-х з депутатської групи «Суверенна європейська Україна», 1 представника «УДАРу» та 4-х позафракційних депутатів, які натискали кнопки за себе та за сусідів.

Григорій Смітюх
Григорій Смітюх
Микола Мартиненко
Микола Мартиненко
Микола Мартиненко
Микола Мартиненко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: нардепи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як бридко на це дивитися
Відповісти
Нічого не помінялось!!! Ці смітюхи і інші виродки продовжують робити те саме.От сволота!
Відповісти
Не слід дивуватися такій поведінці товариша Смітюха. ВОНО - це ганьба Волині! На фоні нещодавніх закликів волинянина до Путіна допомогти Україні, то кнопкодавство риго Анального негідника виглядає маленькими пустощами. І Путін таки вирішив прислухатися до волань Грицька - "допомогає" відбирати українські території...
Відповісти