На Волині за хабарі звільнили лікаря

На Волині за хабарі звільнили лікаря
На Волині викрили лікарів, які вимагали й одержували від інвалідів гроші за підтвердження групи інвалідності.

Прокуратура області встановила непоодинокі факти вимагання й одержання головою та двома лікарями Луцької міської медико-соціальної експертної комісії неправомірної вигоди від лучан за підтвердження групи інвалідності, - повідомили в прокуратурі.

Відтак усім трьом медикам повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

За клопотанням прокуратури голова Луцької медико-соціальної експертної комісії та один із лікарів відсторонені від займаних посад.

Ще один лікар із посади звільнений.

Триває досудове розслідування, яке має на меті встановити усі факти злочинної діяльності медиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
давно пора медичних хабарників викорінювати.ще б не завадило почистити луцький пологовий будинок.
Відповісти
попробуйте туда залезть, безмозглые.
не вы будете на родах помирать. у вас и маток-то нет. и мозгов тоже.
Відповісти
А чому не називають прізвищ? Луцьк повинен знати своїх ,,героїв,, Їх треба не відсторонювати а садити!!! Треба звернути особливу увагу на члена комісії невропатолога. Бо вона вже зовсім з катушок злетілі. Добре що хоч тепер їх викрили.УРОДИ!!!
Відповісти
Тільки тепер побачили скільки ці уроди грошей з інвалідів вимагали? Правильно написала що треба у тюрму садити, а не звільняти! А по Володимиру який хабарник був Войтович-менший? Теж не знали? І хто зараз дальше дань збирає....
Відповісти
Прізвища пишіть! Імена не обов'язково! Ще б розібралися на вул.Шевченка з інфекційною! Там теж "спеціалісти" добрі!
Відповісти
Правду кажете про пологовий... Треба якусь совість елементарну мати.
Відповісти
Всі кричать треба люструвати сіддів, прокурорів, міліцію, а лікарів "слабо", які наживаються на горі людей, людина остання віддає аби врятувати здоров'я чи життя. А ВОНИ ДО ЦЬОГО ТАК СТАВЛЯТЬСЯ... Хоча дійсноє є лікарі порядні які від Бога є лікарями.
Відповісти
кто тут на наш роддом наехал? задушу, как поймаю ))) не плюйте в колодец, в который прибежите с животом наперевес. Не надо.
Відповісти
"На пепревес" - тобі тільки й бігати!!!Нормальні люди закордон їдуть,дешевше й надійніше й логічніше!!!
А онкодиспанесер?А тубдиспансер? А просто сімейні лікарі???Страх...,вони н езнають хто в них живе ще,а хто помер..., слів бракує!
Відповісти
они не прибегут. они в состоянии только орать на майданах.
причем подавляющее большинство орущих ни в каком роддоме не нуждается и вообще уверено, что женщине рожать можно в хлеву.
Відповісти
За погрози фізичноїрозправи підеш на нари, це в кращому випадку... Щодо полового будинку, тоді зрозуміти зможеш людей сповна, коли, не дай Бог, через лікарську помилку втратиш там свою дитину, як втратила в свій час свого синочка моя племінниця... Тоді з горя себе спіймаєш і задушиш, хоча я тобі цього не бажаю... Не дай Бог... Будь людиною і не плюй людям в душу... Дійсно, не треба.
Відповісти
НУ а де прізвища "ГЕРОЇВ" !!!!
За роддом однозначно візміться... ЧИ самому прізвищ лікарів понаписувати ??????
Відповісти
А перевірте лікарів які встановлюють регрес шахтарям-пенсіонерам. Там суми хабаря біля 50 000 грв. з кожного шахтаря, який оформляє регрес.
Відповісти
Якщо йде мова про МСЕК лікарні №2, то хотілось би, що хоч один з цих лікарів пройшов комісію таку... Вони просто принижують людей та знущаються над бідою. Одна Наталя Петрівна чого варта.... навіть неправильно заповненні документи лікарнею -є приводом до приниження хворої людини
Відповісти
що стосується цієї справи, то це лише чергова відмітка ментів що нібито вони розкривають злочини і підставляють лікарів, які отримують не зарплату, а копійки і тому не відмовляються від подяк пацієнтів. а писати статті з гучними назвами не розібравшись у справі і дурний може. а що стосується міліції, прокурорів і суддів то вони такі суми озвучують...і їздять на крадених мерсах...нічого в нашій державі не змінилося нажаль.
Відповісти
Останні новини
На Волині за хабарі звільнили лікаря
13 травень, 2014, 17:40