Грабіжник відібрав у хлопця 2 тисячі гривень

Грабіжник відібрав у хлопця 2 тисячі гривень
Мешканець Рожища 36-річний Андрій Т. на зупинці громадського транспорту силоміць відібрав майже 2 тисячі гривень у 17-річного хлопця.

Про пригоду міліції повідомив 45-річний батько хлопця мешканець села Луків Рожищенського району Іван Т., розповіли у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Цього дня батько дав синові Михайлу банківську картку і попросив, аби той поїхав до райцентру та зняв з неї гроші.

Михайло маршруткою поїхав у Рожище. Там хлопець зняв із банкомата гроші, а це більше двох тисяч гривень, після чого маршрутним таксі доїхав у Дубище.

Оскільки батько машиною мав забрати сина тут, хлопець вирішив зачекати його на зупинці громадського транспорту. Михайло сидів на лавці, спокійно чекав батька.

Аж тут до хлопця підійшов 36-річний мешканець районного центру Андрій Т. Побачивши, що юнак сидить сам, чоловік підсів і розпочав невимушену розмову: цікавився, звідки він, чи має гроші, мобільний тощо.

лопець сказав, що грошей та мобільника в нього нема, а на зупинці він чекає свого тата. Така відповідь не задовольнила незнайомця, відтак він впритул підійшов до хлопця.

Від натиску Михайло зігнувся, а Андрій побачив, що з кишені хлопця виглядають гроші. Силоміць чолов’яга забрав гроші. Перелічивши їх, двісті гривень злодій віддав «жертві» на таксі.

У цей момент хлопець побачив автомобіль батька, про що й повідомив своєму кривднику. Андрій відразу кинувся втікати в ліс.

Коли хлопець розповів усе, що сталось, батько зателефонував у міліцію і спробував самотужки впіймати злочинця. Однак це вдалося лише тоді, коли прибули оперативники.

Злодюга весь час переховувався у лісі. При затриманні грошей у зловмисника не було, однак при огляді місця його схову викрадені кошти вдалось відшукати.

До слова, підозрюваний у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки з проникненням.

Наразі підозрюваний затриманий. Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідіоти навколо нас.
і всі з кримінальним минулим.
дайте йому 15 років тюрми, або розстріляйте, все одно воно не виправиться.
Відповісти
Останні новини
Грабіжник відібрав у хлопця 2 тисячі гривень
09 квітень, 2012, 15:43