На заводі у Луцьку померла дівчина

На заводі у Луцьку померла дівчина
У нічну зміну на лінії заводу Кромберг енд Шуберт, що у Луцьку, померла дівчина.

Причини смерті, наразі невідомі, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Правоохоронці інформацію про трагедію підтвердили. Так, керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик розповіла: о 4 ранку до Луцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у медпункті заводу померла дівчина.

Їй, зі слів речниці, був 21 рік.

Ознак насильницької смерті не виявили. Що спричинило смерть дівчини, покаже розтин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тому заводі керівник Качмарек постійно хабарі носив і носить керівництву області і району і на його "управління" всі організації, що мають перевіряти умови праці, закривають очі!!! Там жах що робиться!!! Люди залякані і не можуть і слова сказати проти тих умов і знущань? А в області тримають той завод для галочки і звітності, що є в області інвестиція, а люди їх мало цікавлять, не подобається - досвіданія!!!
Відповісти
і в чому цей жах полягає ?
Відповісти
Піди з людьми поспілкуйся!!!
Відповісти
спілкувався. якщо людина тупа і не може правильно два дроти скрутити - як з нею говорити ? а тобі відомо, які штрафи платить завод за поставку неякісної продукції ?
Відповісти
"нелучанин" Качмарек то ти?:)
Відповісти
ні, очкарик, не я
Відповісти
забагато честі, для тебе, очкарик. я думаю, що твій нік не повязаний із зором
Відповісти
А чому пропав коментар про те, як керівник розмовляє з робітниками? Чи то є неправда, чи наклеп? Чи може такі самі стосунки в редакції, і вважаються вже нормою
Відповісти
Мабуть "керовник" позвонив і попрохав видалити інфу про те як він з людьми на заводі спілкується, кидає в працівників ящиками і дротом і це всі знають, що він псіхована людина!!! Правду ніхто не любить!!!
Відповісти
в нього є вибір : вирахувати суму штрафних санкцій із зарплати бракороба
Відповісти
а за штрафи їхні ти нічого нехочеш сказати?
куди ті всі гроші йдуть?!!!
кому в карман Аааааа?

Відповісти
не плутай штраф із зниженням або відсутністю премії
Відповісти
Обіцяю, проведем детальне розслідування умов праці на цьому підприємстві
Відповісти
до речі, якби всі робили так як німці, а не гнали брак, то й життя в Україні було б як в Німеччині. ви хочете робити як -небудь, а гроші одержувати як в Європі. для початку, навчись грамоті , "кідало" . у тебе в двох реченнях три помилки.
Відповісти
спочатку взнай які умови праці в Німечччині план соціальні гарантії тоді порівнюй і про якість не тобі судити ті дроти сам руками крутив так щоб щкіра злазила? чи може по 16 годин працював?
Відповісти
а що таке рукавиці , тобі не відомо ? і хто тебе заставляє по 16 годин робити ? які, по-твоєму , мають бути умови праці і соціальні гарантії ?
Відповісти
ще скажи що ти в тих рукавицях мотаєш.. ти дротів в руках не тримав бо якби тримав то знав що нормально в рукавицях працювати не можна
Відповісти
ти, хлопче, під стіл пішки ще ходив,а може і не встиг, коли я знав, що таке монтажний стенд
Відповісти
Ну то і видно, що тебе троляку під тим столом і "зробили"!:)))
Відповісти
В Германии работаешь много, совестно и думаешь га работе, что делаешь, а нет, увольняют. Рабочий день между 8-12, в зависимости от количества выходных. А получаешь примерно так: 3500€ начисляются, а на руки 1200. А вы готовы платить больше половины зарплаты на все соц и мед и налоговые обложения?
Відповісти
Зроблю будь яку роботу 1)Швидко 2)Якісно 3)Недорого Виберіть будь-які 2 з цих пунктів:) На Кромберзі хочуть всі три пункти! Бачив я як німці працюють... З такими темпами й об'ємами як тут - в них би якість не краща була. Краще читати правду з граматичними помилками, ніж брєд грамотно написаний.
Відповісти
маєш вибір - знайти кращу роботу
Відповісти
ябачу ти на всіх сайтах завод захищаєш? ганьба тобі і твоєму заводу. таких якти треба з україни вивозити. ти або проплачений або з головою недружиш. Бо ганебної правди про кромберт і його керівництво в же неприховаєш --лізе зі всіх щілин
Відповісти
ось і до волинян добрались еуропейські цінності
Відповісти
це ти сам визнав.
Відповісти
та мне тільки полушуки принаймні спочатку їх було більше але завдяки жлобству їх стало більше і головне начальству по.. це брак аби план і гребти..
Відповісти
Ти з якого села вирвався?
Передавай думки зрозуміліше
Відповісти
який ти самокритичний
Відповісти
у тебе манія величі. нема більше чим йому займатись
Відповісти
Качмарек психована-невривноважена людина, хай сам попробуэ мисяць попрацювати!
Відповісти
шановний, ви статтю читали? при чому тут Качмарек чи хтось інший? Аби язика почесати, бо немає чим зайнятися. Іди краще попрацюй.
Відповісти
язараз працюю, Це вин людей заганяэ до смерти заради високих прибуткив заводу, а сам хвалиця сцикляшкою яку отримав за перше мисце
Відповісти
Відпрацював 5 років на "шубері" працював і при німцю і при качмарику, (небо і земля )... Качмарек поляк тому і не дивно в Польщі я не чув щоб хтось довго витримував на конвеєрі... шуберт не виняток.
Те що сталась трагедія- ХЗ чи взнаєм справжню причину смерті,тому що даж зламав руку (на виробництві) сказали написати що зламав в дома іначе звільнять........
Дівчини жаль .... 21 рік все було по переду.....
Відповісти
дівчини шкода((
читав коменти п.і.д.а.р.и. одні пишуть
всякий брєд про качмарика,помилки...
суті не вловили(

Відповісти
повага!
Відповісти
Я чула від прцівників заводу, що дівчині поставили заключення"Тромб", але люди які принесли цю дівчину до медпункту стверджували, що дівчині було зле та після того як медпрацівник дала якийсь укол їй стало ще гірше і відразу померла, а сама медпрацівниця якось так обмовилась, наче не той укол дала що потрібно було дати!!!
Відповісти
Незнаю чи правда, та такі чутки ходять по заводі!
Відповісти
Я в шоке шо у вас робиться чьому ніхто неперевіряє заводи керівників а ууу прийдіть займіться цим всім!!!
Відповісти