Президент Ірландії відписав дітям-дипломатам з Волині

Президент Ірландії відписав дітям-дипломатам з Волині
Президент Ірландії – Майкл Даніель Хігінс подякував юним українським дипломатам: Марійці, Борису та Павлу Мовчанам за привітання та надіслав свій автограф.

Борис Мовчан облікував на своїй сторінці в соціальній мережі Google+ «високий знак уваги від шанованого Президента Ірландії, отриманий юними українськими дипломатами», - повідомили у прес-центрі «Дитячі мрії».

«Любі Марійко, Борисе та Павле!» – йдеться в листі з канцелярії Майкла Хігінса, надісланого з столиці Ірландії - Дубліна.

Президенту Ірландії сподобалося дипломатична діяльність Марійки, Бориса та Павла Мовчанів та найбільше європейський політик вдячний їм за вдумливе привітання надіслане на його адресу.

«Президент Ірландії дуже вдячний за вдумливе привітання і надіслану листівку з найкращими побажаннями», - повідомив офіс генерального секретаря Президента європейської держави.

«Життя продовжується і Марійка, Борис разом з Павлом продовжують здійснювати дипломатичну діяльність задля досягненнями миру і спокою, взаємоповаги і взаєморозуміння, як в України, так і по всій земній Кулі», - зазначають у «Дитячих мріях».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Президент Ірландії відписав дітям-дипломатам з Волині
14 травень, 2014, 17:47