США показали нові знімки російських військ біля України

США показали нові знімки російських військ біля України
США опублікували свіжі фотографії, які, на думку військових експертів, свідчать про те, що Росія досі не відвела свої війська з 75-кілометрової зони біля кордону з Україною.

Тиждень тому президент Росії Володимир Путін оголосив, що російські війська відведені від російсько-українського кордону, - пише ВВС.Україна.

У відповідь на цю заяву у НАТО сказали, що не помітили будь-якого зменшення російського угруповання в прикордонній зоні.
Відтоді російські офіційні особи не коментували присутність в безпосередній близькості від України ударного угруповання, яке експерти НАТО оцінили в 40 тисяч людей.

Напередодні в офіційних Twitter-акаунтах Держдепартаменту та місії США при НАТО були розміщені два супутникових знімки, датовані 9 і 12 травня.

На першому з них, як повідомляє підпис до фото, видно близько 20 російських військових гелікоптерів на базі в Бєлгороді за 40 км від кордону з Україною.

На другій добірці фотографій зображено місце дислокації російських військ під Ростовом-на-Дону, тобто в прикордонній 75-кілометровій зоні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це вже серйозно.. а може то гвинтокрил?
Відповісти
то гозонокосилки
Відповісти
Останні новини
США показали нові знімки російських військ біля України
14 травень, 2014, 18:15