Волинянин дав гроші на меблі для військових

Волинянин дав гроші на меблі для військових
Голова Луцької районної державної адміністрації Юрій Цейко надав допомогу прикордонникам, які знаходяться на Херсонщині, передавши їм 10 тисяч гривень власних коштів.

Про це повідомили у волинській громадській ініціативі «Допомога українським прикордонникам».

Цейко відгукнувся на лист-звернення волинських активістів до голів Луцької РДА та Луцької райради з проханням про надання матеріальної допомоги бійцям Збройних Сил України, які перебувають на блок-пості під назвою «Червоний Чабан» (Херсонська область).

На ці кошти будуть придбані меблі для прикордонників. Адже приміщення, у якому знаходяться військові, не має навіть мінімальних умов для проживання: стіни промокають від дощової води, майже усі вікна розбиті, самі ж хлопці сплять на розкладачках, подекуди і на голій підлозі, йдеться у повідомленні.

Раніше Юрій Цейко віддав на потреби українських прикордонників свою зарплату, за яку було придбано принтер ціною в 4 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Раніше Юрій Цейко віддав на потреби українських прикордонників свою зарплату, за яку було придбано принтер ціною в 4 тисячі гривень.",- наебали 100%...
Відповісти
Це стовідсотково правдива інформація.
Посадовець сам проплатив рахунок на придбання нового принтера для блок-посту.
Відповісти
дав маючи фабрику печива
Відповісти
Ну дав і молодець, другий би не дав.
Знаю ще про один випадок, коли Цейко дав гроші на лікування дитині. Просто дав. Без піару.
Відповісти
Пан Юрій Молодець! Дійсно, побільше б таких керівників. Наскільки я знаю, він не хотів йти на посаду голову Луцької РДА, але коли уявив що на керівну посаду району може прийти людина з поганими помислами, вирішив спробувати і поки у нього все виходить!!! МОЛОДЧИНКА!
Відповісти
*врятував* район
Відповісти
Поряд з людиноненависництвом (мізантропією) існує філантропія - людинолюбство. Цейко дав і не "малюється". Не кричить, як деякі "фундатори": закрутять лампочку в ржавий ліхтар і гвалтують, ніби синиця море підпалила. А кому дав Вячеслав Алфьоров? Чи дав коли копійчину жебраку під церквою? Ні, звичайно. Він і не знає, де та церква. А скільки таких алфьорових в місті, області, державі? Сьогодні в "бездуховному" американському суспільстві навіть низова приватна благодійність носить просто-таки епідемічний характер, не кажучи вже про корпорації. Нехай би в них повчилися наші "духовні" скоробогатьки, які цілуються в десна з попами.
Відповісти
Останні новини
Волинянин дав гроші на меблі для військових
14 травень, 2014, 20:06