Стильний Луцьк. Портрет дня: Оксана Делех

Стильний Луцьк. Портрет дня:  Оксана Делех
Оксана Делех, студентка, 20 років

Звичайно, для когось це буде дивним, але у нашій сьогоднішній рубриці представлений стиль Національного авіаційного університету, для якого притаманна форма із цікавими нашивками та елементами. Знайомтеся, у «Стильному Луцьку» студентка університету Оксана. У майбутньому вона буде, простіше кажучи, інженером.

Дівчину ми зустріли, коли вона поверталася із навчання в Києві додому. А чому вона була в університетській формі? Бо мама Оксани попросила її приїхати у мундирі, щоб помилуватися донькою в костюмі. Тому по Луцьку в формі дівчина ходить вкрай рідко.

Варто зазначити, що наша героїня інколи сама моделює собі одяг. Вона вигадує модель, малює її, а потім заносить до кравчині. Так сталося і з її університетською формою, яку вона шила на замовлення (окрім блузки). Оксана вважає, що навіть звичайною формою можна виділитися між іншими. Головне, аби вона гарно сиділа по фігурі.

«На мою думку можна виділитися навіть маленькою прикрасою. Тому в буденному житті одягаю переважно класику. Намагаюся дотримуватися стилю Коко Шанель – щоб було просто, але зі смаком», - каже Оксана.

Щодо форми дівчини, то на рукавах нашивки із гербом НАУ. За словами дівчини крила і книжка мають значення польоту до знань. Також у формі часто присутній мотиви літака та крил загалом, як от на краватці – національний герб із крилами.

На фото Оксана одягнена у спідницю та жакет, сорочку, яку підкреслює краватка. Взута дівчина була у туфлях на підборах. А оскільки на вулиці було сонячно, свій «авіаційний» образ вона доповнила ще й окулярами.



Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!Красуня і молодчинка! Має свій смак)
Відповісти
красуня слів нема!
Відповісти
Ну нарешті "НАШДИЗАЙНЕР" не коментує. Може пішла якусь сукню шити, кінець/кінцем? Чи горобців насушити для капелюшків...
Відповісти
І цілком нормальна стаття без "ДИЗАЙВЕРА", всеодно ніхто так не прокритикує (не обісре) як народ в коментарях
Відповісти
я бачу ви теж її "фанат"
Відповісти
Такого ще ну було. Цікаво...
Відповісти
А ще я хочу побачити в рубриці в формі мента, пожежника, лікаря, двірника...............
Відповісти
А що тут оцінювати ???? взуття хіба що. Таку форму носять сотні. Таким чином можна оцінювати стиль медичного персоналу, пожежників, військових і т.д.
Відповісти
Дівчата усі хороші, а звідки жінки погані беруться? Вічна проблема...
Відповісти
крой в маринерки нікудишній, як у брата позичила,де ж приталини характерні для жінки,чи в НАУ стиль унісекс
Відповісти
Гарна.
Просто і елегантно одягнена!
Відповісти
Ніякого "стилю" тут не бачу,проста собі форма.Підбори жахливі,такі вже давно вийшли з моди,краще їх викинути.На мою думку, звичайні балеринкі (балеткі) виглядали б значно краще...
+ці окуляри,ніяк не приваблюють образ,дивиться дешево і непристойно!ИМХО.
Відповісти
Відповідь "Лучанці" лабутени блять вийшли з моди?? ти в собі?? гарний і стильний образ, якщо вже берещся коментувати, то хоч конструктивно! в чому непристойність? в гарній персоні, яка до того щей гарно одягенена?
Відповісти
Які нах лабутени? Вони коштують як її стипендія річна) червона підошва - це не завжди лабутен)
Відповісти
До Лучанки:
як окуляри форми "авіатор" можуть виглядати непристойно? їх же створили в середині минулого століття для льотчиків і вони завжди будуть виглядати круто(вони підходять майдже усім, така в них універсальна форма)
Відповісти
а хто сказав що вона живе на одну степендію, ти ж читай де вчиться, не думаю що такі особи не можуть собі дозволити нормального взуття
Відповісти
Симпатична дівчина,хоча не розумію до чого тут стиль,це ж не вона форму собі підбирає)
Відповісти