Депутат Луцькради заявляє, що нікого не бив

Депутат Луцькради заявляє, що нікого не бив
Депутат Луцької міської ради Олександр Семенюк категорично заперечив, що причетний до бійки, яка сталася в управління Державного земельного агентства у Волинській області. Він стверджує, що причина появи інформації про його участь у бійці - намагання перешкодити йому зайняти пост головного земельника Волині.

Нагадаємо, днями у мережі з’явилася інформація, що 30 січня у приміщенні Головного управління Державного земельного агентства у Волинській області сталася бійка: чоловік завдав ударів кулаками іншому.

7 травня органи прокуратури ухвалили рішення про внесення відомостей стосовно вчиненого кримінального правопорушення за статтею 126 Кримінального кодексу України (побої, мордування), до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цим фактом триває розслідування.

В повідомленні стверджувалося, що зловмисником, який нібито побив людину, є депутат Луцької міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, директор Волинської регіональної філії Центру ДЗК Олександр Семенюк.

«Це все замовне, ніхто нікого не бив. Я не з таких людей, які вирішують усі питання домовленостями та рукостисканням», - переконує він.

Депутат вважає, що причиною, через яку його намагаються очорнити в ЗМІ, стало те, що його кандидатура розглядається на посаду начальника головного управління Державного земельного агентства у Волинській області.

«Після того, як про моє ймовірне нове призначення стало відомо широкому загалу, і з’явилася ця замовна публікація», - стверджує Олександр Семенюк.

«Зараз будь-яка людина може написати заяву, вона потрапляє до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тоді проводяться слідчі дії, якщо є підстави, то оголошується підозра про вчинення правопорушення. І лише після того відкривається кримінальне провадження. Справа передається на розгляд суду, де підозрюваного можуть засудити або виправдати. Я досі не знаю хто написав ту заяву», - заявив обранець громади.

За словами Семенюка, людина, яка вирішила його скомпрометувати діяла, скоріше за все, з примусу, або її підкупили.

«Інциденту такого не було. Ну посудіть самі: людину побили 30 січня, а вона звертається у правоохоронні органи тільки 7 травня!», - пояснює депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Семенюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було б дивно якби написав що винний
Відповісти
а як же моя посада мав заступником бути
Відповісти
"Ці руки нічого не крали"...перепрошую " не били"!!!
Відповісти
Як можна призначати людину, яка отримала високу посаду, коли на майдані вбивали невинних хлопців ?
Відповісти
Оце да. Ганьба
Відповісти
працював я з ним, що він побив якогось чоловіка немає сумнівів, на це він завсясь
Відповісти
НА ФОТО ОН ПОХОЖ НА кота з Шрека
Відповісти
Ага, такий гарненький, красноперо-руденький)))
Відповісти
Небив а просто зїв
Відповісти
Бив, не бив - розбереться слідство, але шкода, що гарним манерам цього депутата ніхто не навчив
Відповісти
(Я не з таких людей, які вирішують усі питання домовленостями та рукостисканням) я просто займаюсь рукоприкладством якщо мене хтось не слухає
Відповісти
Большой патріот ще 23 лютого армію празнував по повному з танцями я ще їх розвощив
Відповісти
Обласне управління готуйте карнавальні костюми, ми вже своє відтанцювали на його д н в понеділок
Відповісти
Саша! Тобі ще мало посад? Скільки тобі треба? Може давай зразу на міністра,поки ще ваша партія (БЮТ-"наш рулевой")при владі. Надіюсь недовго ще порулить, до виборів Президента....
Відповісти
Да, це вже повний п.....ь,такого аморального типа взагалі повинні були б давно виперти з БЮТа а не пропихати на посади обласного рівня. Ганьба обласним очільникам такої партії!!!
Відповісти
самий на най аферист і корупціонер
Відповісти
здасть він на вас всіх по повній. З ним теніс граю е на вас копромат. КРОСНОПЕРИЙ
Відповісти