Депутат облради запідозрив в «Правому секторі» сепаратистів. ФОТО

Депутат облради запідозрив в «Правому секторі» сепаратистів. ФОТО
Депутат Волинської облради Юрій Лобач підозрює, що люди в камуфляжах, що охороняють Волинську облраду, можуть бути сепаратистами.

По це він розповів під час сесії Волинської облради в четвер, 15 травня.

Лобача обурила заява очільника Волинського осередку «Правого сектору» Павла Данильчука про те, що вони будуть викидати регіоналів із облради.

«Кожен депутат представляє інтереси громади, його обрали на мажоритарному окрузі або за списком», - мотивував депутат.

Тому він вважає, що «незрозумілі люди в камуфляжах» не мають права перешкоджати такій діяльності депутатів, адже «за кожним із депутатів стоять люди».

Лобач додав, що люди у камуфляжах, які насправді представляють «Правий сектор», «Самооборону» та «Автомайдан», «не представились». «А може, вони сепаратисти?» - припустив політик.

Після цього між Лобачем та Данильчукм відбулася «чоловіча розмова».

Також на заяву депутата відреагував заступник голови облради Ігор Гузь: «Я переконаний, що 90% людей на Волині ненавидять Партію регіонів... Я хочу як громадянин, щоб усі члени Партії регіонів склали мандати. Люди хочуть від них розкаяння за дерибан та кров».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони і є сепаратистами. Якщо група людей вважає за своє право вирішувати законність народного волевиявлення, тут справа не в тому, чи вони на Сході, чи на Заході.
Відповісти
Це не люди хочуть це Гузь хоче
Відповісти
Сепаратисти - це ті, хто хоче розчленувати Україну на частину і податись від неї геть. Данильчуки і Гузі - ще гірші, вони терористи, які прагнуть до повернення тоталітаризму, один з різновидів якого - фашизм. Це коли як скаже фюрер Гузь - так всі, як телята, слухняно і роблять. А хто не робить - того люструємо, а хто не злякався - того виженемо геть з країни або знищимо. Отака їх логіка. І насправді це ще гірше, ніж поділити державу на частини.
Відповісти
А всі ці "загони територіальної оборони" та "народне ополчення" для чого робляться то голосуються депутатами? Що буде на Волині після результатів виборів? Хлопці складуть зброю чи будуть продовжувати качати права у Порошенка? Сепаратизм на Волині ще попереду, тому що бандити що на сході, що на заході, хочуть жити по своїм "законам", і населення що там, що тут однакове, на жаль...
Відповісти
Гузь і Данильчук - це не 90% населення.У вас дуже завишена самооцінка
Відповісти
Збирай манатки і дуй з Данильчуком на схід.
Відповісти
Мені, як людині, який приймав участь на євромайдані в Києві в грудні-лютому міс.хочеться плюнути в очі тому Лобачу,який сьогодні згадує про закон,про волевиявлененя ікритикує Гузя. Де ти падло був , коли ми були під кулями і ризикували своїм життям.А ти сьогодні вже опірився і крила піднімаєш. Гнати вас всїх регіоналів і комуністів, щоб не смерділи на Волині.У нас в Ківерцях гнати Ващинець, Голуба, Красковського, які сьогодні вже знову піднялися і купили людей в дільничні комісії .Народ Вам цього не простить.Ганьба тим дебілам,які зрадили неебесній сотні Вам Бог не простить вашим дітям, внукам.
Відповісти
А ПС щось неправильне сказав? ПР ніякого права і поваги на Волині не мають. Всіх знесем до єбєнєй.
Відповісти
Останні новини
Депутат облради запідозрив в «Правому секторі» сепаратистів. ФОТО
15 травень, 2014, 11:16