Гузь хоче кримінальні справи проти Клімчука та Башкаленка

Гузь хоче кримінальні справи проти Клімчука та Башкаленка
Заступник голови Волинської облради Ігор Гузь вважає, що проти Бориса Клімчука та інших волинських регіоналів варто відкрити кримінальні справи за розкрадання бюджету та «дерибан» землі.

Про це він розповів у своєму депутатському запиті до керівників силових відомств області під час сесії облради в четвер, 15 травня.

«Чотири роки ми боролися проти клану Клімчка та Башкаленка та тої банди. Я називаю їх бандитами, хай подають в суд. Тисячу раз ми казали, що вони бандити та дерибанять державний бюджет», - відзначив Гузь.

Він додав, що після усунення Януковича на посадах досі залишилось багато «посібників» Клімчука, яким екс-губернатор обіцяє, щоб почекали 2 місяці, коли «влада зміниться».

«До мене надходять сотні дзвінків із області, чому не відкрили ні однієї справи на Клімчука та Башкалена за їх злочини», - додав Гузь.

Також він закликав «розворушити» справу щодо отримання 5 гектарів землі Клімчуком в Струмівці.

Нагадаємо, у 2011 році на той час заступник прокурора Волині Володимир Веселуха оприлюднив інформацію про те, що Клімчук у 2008 році купив у Струмівці декілька гектарів землі сільгосппризначення. Підгайцівська сільрада згодом нібито незаконно змінила її цільове призначення, віддавши під будівництво.

Прокуратура подала позов до суду про визнання незаконними та скасування рішень Підгайцівської сільської ради про зміну цільового призначення ділянки, а також про визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, яка належить Борису Клімчуку.

Згодом Володимир Веселуха пішов з посади заступника прокурора області.

У підсумку запит Ігоря Гузя так і не підтримали (лише 38 із 80 депутатів). Заступник голови облради зазначив, що "Волинська обласна рада сформована з під палки колишнім головою ОДА Борисом Клімчуком до цього часу не наважується виступити проти свого колишнього шефа".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема слів читаючи заяви отаких дибільчіків як на фото
просто одні змогли замутить другі встороніці стояли і немогли собі вкрасти а зараз вони хочуть віджати вот і по такій кільцевій схемі і працює весь уряд
нового ніхто нічого робити паходу незбирається
Відповісти
Ігорю тобі тільки Бандерштати організовувати.)
Відповісти
Бендерштат тоже треба вміти зробити...
Відповісти
Так.Але це не керувати країною.Чому ж тільки Клімчук та Башкаленко.Таких можна назбирати список. Займайтесь роботою, в області роботи вистачає
Відповісти
Повиганяти їх треба Гузів, Данильчуків і їм подібним, а то скористались ситуацією і дорвалися до влади. Подивіться що вони роблять всім погрожують розправою це ще гірша банда. Буде і третій, і якщо потрібно четвердий майдан поки вас не виженуть.
Відповісти
Ви ще всі повинні дякую сказати Клімчуку за це що він зробив для області, а не кримінальну справу відкривати. Гляньте на себе, що ви можете зробити, нічого, бо не таким як Гузь там сидіти.
Відповісти
Гузь знищить всіх щоб дорватися до влади, а що він зробив. А Вітер чого там сидить і робить що йому скаже гузь і данильчук. Геть загарбників
Відповісти
А крім голосних гасел він ще щось робити може. Уже всіх задовбало це виливання бруду на попередників. Вам до них іще ... Як не робили але хоть щось робили. І для себе і для області також. Покажіть що можете зробити ви. Годі пустих балачок.
Відповісти
Є один цікавий факт: хто звільнив Башкаленка??????????????????? Данильчук сказав, що віддав його Гузю, а Гузь сказав, що йому Башкаленка не віддавали...!!! Однак на наступний день Башкаленко вже був в Києві!!!!!!!! Може банда "Гузь-Данильчук" все-таки розкажуть за яку суму викупили в них Башкаленка!!!!!!!???
Відповісти
Один клан змінився на інший! Хай розкаже "чесний" гузь та його клан, які схеми вони прокручують... а наш дурний народ як був голодупинком так і залишився... нема поки таких людей, які дійсно хочуть щось робити для країни... всі лізуть, щоб собе забезречити за рахунок наївних людей. Я б того гузя на шматки порвала б...
Відповісти
про зловживання клімчука самим же гузем і розносяться. Спочатку видумує, а потім дивується - чому нема кримінальних справ? А тому, що міфи про зловживання - це тільки хвора уява Гузя і його поплічників. У нього зараз в руках уся обласна влада - БЮТ рулить по повній. Не можете відкрити архіви і довести фактів злочинів, якщо вони були - ідіть у відставку і не базікайте. Ідіть захищати свою принцесу у її ополчення. Більше користі буде.
Відповісти
Новоспечені бандити гузі-данильчуки руки геть від Клімчука. Спочатку зробіть хоча б 0,1% від того що зробив він, а тоді "верещіть", якщо зможете. Геть банду!
Відповісти
Правильно, адже ми боролися не лише за їх усунення з владних посад , а й за їх покарання, хай знають . що ніщо не проходить дарма!
Відповісти
Гузь молодець.Хоть одна людина може сказати в очі і публічно правду про цих негідників.Він не підлабузник
А Пустовіта треба гнати з посади,тому що на сьогодні в області не проведено люстрації і задишаються керувати регіонали.А якби був Гузь головою , то вже давно б була проведена люстрація і в Ківерцях був голова адміністрації, якого б рекомендував нарад, а не Єремєєв, Зубенко, Пустовіт.
Відповісти
незнаю чи гузь нормальний мужик, а вот Клімчук займався 100% земельними питаннями і 5га землі ,,вкрав,, він під Струмівкою, за що і поплатився заступник прокурора Веселуха,те що він по нормальному пішов з посади це його не виправдовує,за те що він деребанив землю і буджетні кошти йшли тим підприємствам які ділилися з ним він має відповідати,а той хто судить його просто дивлячись на його фізіономію чи знаючи декілька хороших вчинків і все ,краще не коментуйте
Відповісти
Веселуха поплатився бо багато хотів мати найшли кого захищати. В цього олігарха діти за кордоном навчаються. Подумайте скільки треба заробляти щоб такі гроші платити за навчання двох дітей.
Відповісти
Гузю або покричати. Щось зробити це ж тяжко, а язиком полепетати це ж краса. Пройде не так багато часу і його звинуватимуть так само,як він зараз клімчука. Клімчук робив усього скільки, а Гузь навіть ні про що не говорить окрім деребана сьогоднішніх посад і які всі злодії з минулої влади. Аж нужно слухати те ж саме з зими. Йому що пластинку заїло?
Відповісти