Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»

Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»
У четвер, 15 травня, вийшов черговий номер газети «ВолиньPost».

Пригода на сільській дискотеці для двох хлопців завершилася звинуваченням у зґвалтуванні та пограбуванні. Попри те, що дівчина потім забрала назад свої слова, служителі Феміди поставили рідню звинувачених перед фактом: або платіть, або ваші діти сидітимуть. Ті «здали» вимагачів правоохоронцям. Чому хлопці тепер сидять, а хабарники гуляють на волі, читайте у новому номері газети «ВолиньPost».

До ДКП «Луцьктепло» прикута посилена увага громадськості як до підприємства, нестабільна робота якого здатна викликати соціальну напругу. Рядова, здавалося б, ситуація – звільнення працівника – потягла за собою низку обставин, що стали загрожувати стабільній роботі цього стратегічного об’єкта. Оскільки трапилося це у нинішню неспокійну зиму, то й скандал набув особливого – революційного присмаку. Про конфлікт на підприємстві дізнаєтеся, прочитавши матеріал «За що воює колишній працівник «Луцьктепла» або Виробнича драма з революційним присмаком».

Травень – гаряча пора не лише для випускників, а й для їхніх батьків. Цього місяця на них чекають найбільші шкільні витрати. Готуватися до знаменного дня розпочинають заздалегідь. До прикладу, в одній із луцьких шкіл – за два роки. Вбрання, взуття, аксесуари, зачіска й манікюр, подарунки вчителям та школі, ресторан, – ось далеко не повний перелік того, за що батькам доведеться викласти свої кревні. В яку копійку обійдеться випускник-2014 підрахували журналісти видання «ВолиньPost».

Кілька останніх років у Луцьку активно розвивають туристичну галузь. Вкладалися кошти у розробку логотипу міста, промороликів, різного роду брошур і буклетів; навіть створили спеціальну інтернет-сторінку. Чи достатньо цього, щоб Луцьк дійсно став туристичною Меккою – у розмові з головою Асоціації розвитку туризму Волині Юрієм Моклицею.

Також з газети «ВолиньPost» дізнаєтеся:
− про історію створення Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки;
− як можна зберегти життя солдатам;
− чому блокпости на Волині не виправдали себе;
− спосіб долучитися до проекту «Нас 100 мільйонів», створений для тих, хто відчуває себе українцем.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в газеті було кому вичитати?
Відповісти
Останні новини
Вийшов новий номер газети «ВолиньPost»
15 травень, 2014, 12:34