Солдатам з Волині обіцяють закупити бронежилети

Солдатам з Волині обіцяють закупити бронежилети
Заступник голови облради Ігор Гузь розповів, що солдати батальйону територіальної оборони не мають достатньо бронежилетів та інших засобів для нормального несення служби.

По це він розповів під час сесії обласної ради у четвер, 15 травня.

Зокрема Гузь розповів, що для першого батальйону територіальної оборони потрібні простирадла, бронежилети та інші матеріальні засоби.

Депутати ухвалили рішення «Про підтримку програми матеріального забезпечення заходів розгортання в області першого батальйону територіальної оборони». За проголосували 46 депутатів.

Однак, чи будуть кошти на закупівлю засобів, поки невідомо.
Завдяки змінам до бюджету на програму передбачили 2, 2 мільйони гривень. Батальйон планують сформувати вже найближчим часом, - стверджує голова ОДА Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що оснащення армії військовим спорядженням оцінюють на сьогоднішній день на рівні 30-40%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там у 51-й бригаді на сході завал і повний песець, а тут простирадла для внутрішньообласної варти терміново, бач, треба закупити. Господи, та там на сході у наших волинян ані броників, ані зайвих штанів немає. Панове депутати, ви Зінкевича з Матвіюком (із Володимира-Волинського активісти)запросіть чи бодай телефоном розпитайте. Вони замість вас 51-у бригаду постачають!
Відповісти
Забагато розвелося Матвіюків, Іванових....які більше шкоди несуть ніж користі. Хто працює щиро - той піару з себе не робить!!! А викладати фото і відео не завжди потрібно!! Це ж армія, а не дитячий садок! До того ж нюні і шоплі сьогодні сепаратистам на руку! Є недоліки і їх треба усувати, а не паніку сіяти!
Відповісти
Ви багато недоліків усунули конкретно по 51-й?
Ви їх де усуваєте? На дивані біля телевізора? Чи за компом?
Відповісти
Памперси потрібні тим, хто зараз намагається сформувати на Волині свою приватну армію - фактично для охорони своїх маєтків. А на сході нашим військовикам зараз треба все інше: продукти, воду, цигарки, шкарпетки, зубну пасту, посуд, білизну... Та все. Про бойове спорядження я краще промовчу.
Відповісти
У нас теж є багато стратегічних об"єктів. Якщо знехтувати їх безпекою - то нам самим завтра воду треба буде шукати.....а цигарки - то продукт першої необхідності (особливо для некурящих )
Відповісти
Ви зараз де? А вони де? Ну то відчуйте різницю.
Відповісти
ойойой .. де на Волині СТРАТЕГІЧНІ обєкти, чоловіче)))
Відповісти
в селах кожна водонапірна башта - то стратегічний об"єкт.
Але в селі люди і до річки підуть, а в місті???
Відповісти
Ці депутати хоч думають про забезпечення військових і намагються хоч якось в цьому розібратись , навідміну від багатьох інших.
Відповісти
Юрію, то це треба негайно сказати й викласти письмово голові ОДА і ОР!!! І пояснити доступно Вітру, Гузю, Пирожику. Обласні депутати Столяра лобіюють чи кого?
Відповісти
Ні, Наталю, це не та пісня. Василь Андрійович іншими шаблями махав. Напишу. Просто йдеться про пріоритети, як на мене. Там уже зараз бронежилети, куплені на зібрані гроші, рятують життя.
Відповісти
То нехай Данильчук поверне бронежилети і спецзасоби які під тиском були відібрані у в\ч 4114 та відправлені на Київ для бійців ПС...
Відповісти
Тими спецзасобами що були відібрані у ввшників тільки гопніків ганяти а не сепараторів з акм, і бронікі там максимум 2-го класу захисту, спасуть від мелкашкі а не від автомата. Так шо один фіг треба закупляти норм броникі і норм сучасну форму.
Відповісти
Останні новини
Солдатам з Волині обіцяють закупити бронежилети
15 травень, 2014, 12:53