Луцькі військові повертаються з Донбасу

Луцькі військові повертаються з Донбасу
Після участі в бойових діях на Донбасі до Луцька повертаються військові частини №1141.

Про це розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт 15 травня під час сесії обласної ради.

За його словами, група військових частини 1141, що дислокується на вулиці Лідавській, уже 15 травня ввечері має бути в Луцьку. Вони повертаються із Донецької області, де брали участь у воєнних подіях.

За словами губернатора, всі живі, проте є двоє поранених. Це полковник і прапорщик. Вони зараз перебувають у Дніпропетровську на лікуванні.

На сесії депутати підтримали антитерористичну Програму, яка передбачає фінансування обсягом 2 мільйони гривень для потреб армії.

«Сподіваюся, кожна стаття витрат буде під жорстким контролем відповідних структур і депутатського корпусу», - зазначив Пустовіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вони ж були в Луганську, а не в Донецьку
Відповісти
Спочатку в Луганську, а потім в Донецьку
Відповісти
Що в Луганську, що в Донецьку їм були не раді...
Відповісти
А чому не раді?
Відповісти
А ти б була рада, якби до тебе приїхали донецькі з автоматами і почали розказувати як жити? І було б страшно вийти на вулиці через війну?
Відповісти
Модератори, та заткніть ви вже цього фігвама нарешті. Задовбав уже, котрий день сидить тут безвилазно і під кожною статтею п...дь, п...дь, п..дь.
Відповісти
Спасибо за рекламу!!!)))))
Відповісти
Модераторы, ни за что и никогда не удаляйте комментарии этой Вишенки на тортике как образец скудоумия и абсолютного неумения вести адекватный диалог - народ должен знать своих "хероев"!)))))
Відповісти
Народ, который хочет отдать часть територии своей страны, чужой стране, не "свой народ", а предатели, и расстреливать их надо, а не разговоры говорить.
Відповісти
Ну так едь, расстреливай.
Відповісти
Проте, навіть на порожній шлунок, у них вистачало совісті не здирати викуп за жінок і дітей, яких пробують евакуювати у спокійніші області.

Хоча, швидше всього це був переодягнений Правий Сектор. Все буде добре, Росія велика, Путін з тобою.
Відповісти