Прокуратуру просять «розібратися» у справі водія «Лучеськ Університет»

Прокуратуру просять «розібратися» у справі водія «Лучеськ Університет»
Перший заступник голови Волинської облради Олександра Пирожик хоче, щоб прокуратура встановила справедливість у справі та змусила виплатити компенсацію рідним водія, що віз команду «Лучеськ Університет», коли та потрапила у ДТП.

Про це він розповів під час озвучення депутатського запиту на сесії в четвер, 15 травня.

Нагадаємо, 27 листопада на автодорозі в селі Обарів поблизу Рівного розбився мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter з командою аматорської баскетбольної ліги «Лучеськ Університет». Водій автомобіля загинув на місці ДТП, а 9 спортсменів госпіталізували.

«Внаслідок ДТП водію Медведчуку О.А. спричинено тілесні ушкодження, від яких він помер на місці пригоди, дев'ятьом пасажирам автомобіля Mercedes-Benz Sprinter спричинено тілесні ушкодження. Як стверджує гр. Медведчук І.О., приватний підприємець Пташкіна Л.О., на фірмі якої фактично працював її батько, намагається довести, нібито на момент скоєння ДТП водій був не на роботі», - йдеться у запиті Пирожика.

За його словами, Пташкіна намагається довести, що водій самовільно взяв авто, щоб не виплачувати компенсацію баскетболістам.

«Як розповідає заявниця, для з’ясування обставин скоєння цього ДТП при Держгірпромнагляді у Волинській області була створена комісія, яка зробила висновок, що водій,який віз до Рівного команду баскетболістів, «самовільно взяв авто й використовував його в особистих цілях», - додає Олександр Пирожик.

Він пояснив, що висновок комісії зумовлений «кришуванням» підприємниця органами влади, зокрема екс-головою ОДА Борисом Клімчуком. «Як стверджує заявниця, її мати Медведчук М.Л., яка є дружиною покійного водія, особисто зверталася з цього приводу до тодішнього голови Волинської ОДА Клімчука Б.П., проте «губернатор» зайняв позицію підприємця Пташкіної Л.О. і фактично «прокришував» розслідування справи на її користь», - пояснив посадовець.

Також Олександр Пирожик розповідає, що підприємець «навмисно заплутує справу, дає неправдиві свідчення комісії, вдається до підміни документів, їх приховування та фальсифікацій, аби зробити винним у всьому вже мертвого водія».

Тому він попросив прокурора Волинської області Анатолія Коцуру «розібратися» у справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Пирожик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пирожок напевно в сосну вдарився де Клімчу а де Пташкіна
Відповісти
Взагалі однобока стаття,Клімчук для всіх поганий.Де друга сторона?і скільки часу політики будуть вирішувати суди? Нічого не помінялося тількп одна фамілія на іншу(
Відповісти
Останні новини
Прокуратуру просять «розібратися» у справі водія «Лучеськ Університет»
15 травень, 2014, 13:57